Detroit Red Wings - Boston Bruins 28.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pystyykö Detroit pysäyttämään itäisen konferenssin kärkijoukkueen?

Detroit Red Wings – Boston Bruins, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
Detroit Red Wings – Boston Bruins, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,65 | 3,65 | 2,40

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Detroit Red Wings sekä vastaan asettuva Boston Bruins. Itäisessä konferenssissa Detroit Red Wings on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Boston Bruins löytyy saman konferenssin kärkipaikalta. Tiedossa tulee olemaan tänään äärimmäisen tasainen kohtaaminen, sillä Boston Bruins on täysin ansaitusti itäisen konferenssin kärkipaikalla, mutta Detroit Red Wings on kotonaan pelannut huomattavan paljon maalin otteluita ja nimenomaan vähämaalisia sellaisia. Edellisessä kotiottelussa Detroit Red Wings hävisi hieman yllättäen Ottawa Senatorsille 2-4 maalein. Viisi edellistä kotiottelua ovat Detroit Red Wingsille tuottaneet vain yhden voiton, mutta sentään viimeksi vieraissa Detroit voitti Buffalo Sabresin 1-3 numeroin. Buffaloa vastaan Detroit oli lähes pakkovoiton edessä, sillä kyseistä joukkuetta vastaan lähes jokaisen seuran tulee napata täydet pisteet.

Boston Bruinsille viime ottelut ovat olleet todella raskaita, sillä kolme edellistä vierasjoukkueen ottelua ovat päättyneet vasta jatkojen jälkeen. Boston Bruins on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, mutta on otettava huomioon, että vierasjoukkue on joutunut kuormittamaan tähtipelaajiaan valtavasti. Edellisellä kierroksella Boston Bruins voitti Pittsburgh Penguisin 4-3 maalein, mutta sitä ennenhän Boston Bruins pelasi monta ottelua putkeen erittäin vähämaalisesti. Boston Bruins puolustaa kaiken kaikkiaan erittäin tiukasti ja näin ollen vierasjoukkueelle maalinteko on erittäin vaikeaa. Detroit Red Wings on tehnyt viime aikoina keskimäärin kahta tai kolmea maalia ottelua kohden, joten on syytä olettaa, että maalit ovat tässäkin ottelussa melkoisen vähissä.

Detroit Red Wings saattaa saada sairaslistalta merkittäviä apuja, sillä esimerkiksi Pavel Datsyuk saattaa palata kotijoukkueen kokoonpanoon. Edellisellä kierroksella Pavel Datsyuk ei ollut vielä Detroit Red Wingsin kokoonpanossa. Lopullinen kokoonpano tähän otteluun on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Muutenhan myös lisäksi Todd Bertuzzi on lähellä pelikuntoa. Boston Bruinsin tilanne on myös hyvä, sillä vierasjoukkueella sairaslista on äärimmäisen lyhyt. Näin ollen Boston Bruins on pystynyt nappaamaan voittoja erinomaiseen tahtiin. Jos loukkaantumislista olisi pitkä, Boston Bruins tuskin olisi näin hyvässä tilanteessa. Lähtökohtaisesti maaleilla tänään tuskin juhlitaan. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat erinomaisia valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas