Detroit Red Wings - Buffalo Sabres 3.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Detroit kotonaan kauden avausvoittoa Buffalosta?

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,85 | 4,05 | 3,55 

 

 

Jääkiekon NHL pyörähti Suomen aikaa käyntiin viime yönä ja tänään puolestaan jatketaan kolmella kamppailulla. Mielenkiintoisessa taistossa Detroit Red Wings isännöi vieraaksi saapuvaa Buffalo Sabresia. Detroit Red Wings on edellisenä kautena sekä kesän aikana pitänyt yllä nuorennusleikkausta, joten voitiin pitää hyvänä suorituksena Detroit Red Wingsin osalta se, että kotijoukkue onnistui viime kaudella loppupeleissä pudotuspeleissä hyvin. Detroit ei ole kaudesta 90-91 jälkeen kertaakaan jäänyt ulos pudotuspeleistä eikä Detroit joutunut kokemaan pudotuspeleistä poisjääntiä myöskään viime kaudella. Buffalo Sabresin viime kausi oli puolestaan täysi kaaos, sillä Buffalo Sabres kynti NHL:n pohjamudissa hyvinkin pitkään.

Detroit on kesän aikana hankkinut vahvistuksia hyökkäykseen, sillä viime kaudella Detroit teki liian vähän maaleja. Stephen Weiss tulee olemaan terveenä erinomainen apu Detroitin hyökkäykselle, sillä viime kausi päättyi Weissin osalta loukkaantumisongelmiin. Detroitin yksi suurimmista positiivistä asioista on se, että vaihtuvuus joukkueessa on pientä verrattuna moneen muuhun seuraan. Detroit ei esimerkiksi puolustuksen osalta juurikaan muuttunut, mutta joka tapauksessa Danny DeKeyserin hankinta oli erinomainen asia Detroitin puolustukselle. Detroitin toinen suurin yksittäinen asia on se, että hyökkäys on alkavalla kaudella leveää tasoa. Tätä voidaankin kutsua Detroitin osalta positiiviseksi ongelmaksi. 

Buffalo Sabres on tällä kaudella liikenteessä erittäin nuorella joukkueella. Lähtökohtaisesti nämä ensimmäisten kierrosten ottelut ovat normaalistikin yllätyksiä täynnä, mutta on syytä todeta, että Buffalon kaudesta on tulossa erittäin vaikea. Tomas Vanek on oikeastaan ainoa sellainen pelaaja, joka hyvin suurella todennäköisyydellä tulee onnistumaan hyvin hyökkäyspäässä. Tomas Vanek sekä Ryan Miller jäivät kuin jäivätkin Buffaloon, mutta todennäköisesti tämä kausi tulee jäämään kyseisten pelaajien viimeiseksi. Tälläisistä otteluista Detroitin olisi etenkin kotonaan syytä napata pisteet.

Veikkaussivut | Tuomas