Detroit Red Wings - Calgary Flames 20.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Syventääkö Calgary vieraissa entisestään Detroitin ahdinkoa?

Detroit Red Wings – Calgary Flames, merkki 1, kerroin 2,10 Nordicbet
Detroit Red Wings – Calgary Flames ML, merkki 1, kerroin 1,65 PAF

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,85 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Kuusi voitotonta ottelua on tuonut Detroit Red Wingsin siihen pisteeseen, että tänään kotijoukkueella ei ole enään varaa hävitä. Tässä ottelussa vierasjoukkueena toimii Calgary Flames. Jääkiekon NHL tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaan ensi yönä useita kamppailuita. Calgary Flames joutuu pelaamaan jo neljännen kamppailunsa vieraissa putkeen, joten siinä mielessä Detroit Red Wingsin on nyt palattava välittömästi takaisin voittojen pariin. Detroit Red Wings on joutunut vaikeaan kierteeseen, mutta kotijoukkueen kannalta hyvä asia on se, että Calgary Flames on vieraissa ollut surkea. Tarkemmin sanottuna kahdeksantoista vierasottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Calgary Flamesille vain kolme voittoa.

Detroit Red Wings on pelannut kolme ottelua kotonaan putkeen ja niistä saldona on yhtä monta tappiota järkyttävällä 3-12 maalierolla! Tässä ottelussa Detroit Red Wingsillä näyttöhalut ovat kaiken järjen mukaan erittäin kovalla tasolla, sillä muussa tapauksessa kotijoukkue voidaan luokitella kriisiporukaksi. Detroit Red Wingsin puolustus on alkanut vuotamaan yhä pahemmin ja pahemmin, mutta sitä suuremmalla syyllä Calgary Flames sopii vastustajana Detroit Red Wingsille enemmän kuin hyvin. Edellisessä ottelussaan Detroit Red Wings antoi Anaheim Ducksille viisi maalia – se on aivan liikaa. Toisaalta Detroit Red Wingsin loukkaantumislistahan vaikuttaa väkisinkin kotijoukkueen tilanteeseen. Sivussa Detroit Red Wingsiltä ovat edelleen esimerkiksi Johan Franzen, Jimmy Howard, Henrik Zetterberg sekä Darren Helm.

Lopetetaan tekosyiden kertominen tähän pisteeseen. Detroit Red Wingsin kohdalla niitä on kerrottu ihan tarpeeksi. Detroit Red Wingsin loukkaantumislista ei ole lainkaan mukavaa kerrottavaa, mutta siitä huolimatta kotijoukkue ei voi jatkaa tälläistä surffailua. Detroit Red Wingsin materiaali on äärimmäisen laadukas ja näin ollen kotijoukkueen kannattajat eivät varmasti tule enään tässä ottelussa hyväksymään samanlaista showta. Calgary Flames pääsee loukkaantumisten osalta tähän otteluun suhteellisen hyvästä tilanteesta, sillä sivussa ovat vain Mike Cammalleri, Dennis Wideman sekä Curtis Glenross. Calgary Flamesille tämä tosissaan on jo neljäs vierasottelu putkeen, joten nyt luulisi Detroit Red Wingsinkin palaavan pikkuhiljaa omalle tasolleen. Kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas