Detroit Pistons - Charlotte Bobcats 13.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Itäisen konferenssin jumbofinaalissa Detroit isännöi Charlottea.

Detroit Pistons – Charlotte Bobcats (+7,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,30 | 3,60 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Detroit Pistons kohtaa itäisen konferenssin jumbofinaalissa vieraaksi saapuvan Charlotte Bobcatsin. Kyseessä on kahden onnettoman joukkueen kohtaaminen, joten lähtökohdat eivät välttämättä lupaa mitään suurta juhlaa tästä ottelusta. Vetokupongille on hyvä valita vähemmän heikompi joukkue. Detroit Pistons on materiaaliltaan edellä ja kotonaan selkeän suosikin asemassa. Charlotten kausi on sujunut vieläkin Detroit Pistonsia surkeammin, vaikka ei Detroitinkaan kaudessa kehumista ole.

Charlotte Bobcats on kaudesta toiseen liigan heikoimpia joukkueita ja sitä se on ollut myös tällä kaudella! Charlotte ei ole saanut yhtään mitään aikaan. Charlotella onkin kohtalaisen tukevasti hallussa itäisen konferenssin viimeinen sija ennen toiseksi viimeisenä olevaa Orlando Magicia. 

Charlotte on hävinnyt viiteentoista edelliseen vierasotteluun vaatimattomasti neljätoista, joten ei tässä moni vierasvoittoon usko tälläkään kertaa! Detroitilla on kuitenkin alla voitto erittäin laadukasta sekä vahvaa Chicagoa vastaan, joten se todennäköisesti on kotijoukkueella nostanut itseluottamusta. Detroitillakaan ei kotona ole kulkenut, mutta eiköhän nyt sentään Detroit voiton surkeaa Charlottea vastaan kotonaan nappaa.

Veikkaussivut | Tuomas