Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks 23.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Detroitin syöksykierre Chicagon isäntänä?

Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,05 Expekt
Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,66 Bet365

Expektin kertoimet otteluun 3,05 | 3,90 | 2,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin sijalla yksitoista oleva Detroit Red Wings on ajautunut kriisiin. Tällä hetkellä Detroit Red Wingsin suurin tehtävä on pelata itsensä pudotuspeleihin, sillä kausi on vaarassa päättyä suoraan runkosarjaan. Detroit Red Wingsin tehtävä ei tule tässäkään ottelussa olemaan helppo, sillä jääkiekon NHL:n kamppailussa vieraaksi saapuu Chicago Blackhawks. Kaiken kaikkiaan Chicago Blackhawks lähtee tähän otteluun vieraissakin jopa selkeänä ennakkosuosikkina. Detroit Red Wingsin sekä Chicago Blackhawksin tilanteet ovat toistensa vastakohdat, vaikka myöskin vierasjoukkueella on viime aikoina ollut ailahtelevaisia peliesityksiä. Viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Detroit Red Wingsille kaksi voittoa. Kaiken kaikkiaan kotijoukkueella on ollut maalinteon kanssa valtavia ongelmia. Edellisestä neljästä ottelustaan peräti kolmessa Detroit Red Wings on jäänyt korkeintaan yhteen tehtyyn maaliin.

Chicago Blackhawks lähtee käytännössä ottelun kuin otteluun ennakkosuosikkina tai vähintään realistisesti sanottuna jokaisella kerralla täyttä pistepottia tavoittelemaan. Edelliset neljä ottelua ovat Chicago Blackhawksille tuottaneet kolme voittoa, vaikka paljon erittäin tasaisia maalin kamppailuita vierasjoukkue onkin pelannut. Chicago Blackhawks on kaiken kaikkiaan tämän kauden näytöillä NHL:n mestarisuosikeita, kun taas Detroit Red Wingsin tilanne on täysin toinen. Periaatteessahan Chicago Blackhawks pystyy pelaamaan melko paineettomassa tilanteessa, sillä vierasjoukkueen tilanne omassa konferenssissa on enemmän kuin kunnossa. Chicago Blackhawksin kannalta erinomainen asia on se, että vierasjoukkueella loukkaantumisia ei ole. Tähänkin otteluun vierasjoukkue pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Nikolai Khabibulinia lukuunottamatta. Chicago Blackhawksille tilanne varmasti tälläisenaan kelpaa, sillä yksikään joukkue ei kestä valtavia loukkaantumissumia kierroksesta toiseen.

Detroit Red Wingsin sairaslista on viime aikoina ollut sellaista luokkaa, että heikompaa voisi alkaa jo hirvittämään – kotijoukkueen sairaslistalta löytyy tälläkin hetkellä useita äärimmäisen tärkeitä pelaajia! Detroit Red Wings joutuu lähtemään tähänkin otteluun ilman esimerkiksi Daniel Alfredssonia, Pavel Datsyukia, Johan Franzenia, Stephen Weissiä, Jonathan Ericssonia sekä useita muita pelaajia. Jokainen varmasti ymmärtääkin viimeistään nyt, että minkä takia Detroit Red Wingsille maalinteko on ollut niin vaikeaa. Parhaimmillaan Detroit Red Wings olisi normaalilla kokoonpanollaan tämän ottelun varteenotettava voittajaehdokas, mutta näillä näytöillä kotivoitosta ei ole syytä lähteä edes keskustelemaan. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että Detroit Red Wingsille ottelut Chicago Blackhawksia eivät ole todennäköisesti olleet kovinkaan mukavia, sillä viiteen edelliseen kamppailuun Detroit Red Wings ei ole saalistanut voittoakaan. Joukkueena näin ollen Chicago Blackhawks on ollut erittäin inhottava vastustaja. Kaiken kaikkiaan vierasvoitosta lähdetään tälläkin kerralla liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas