Chicago tasoitti sarjan - Detroit jälleen Game Seveniin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Chicago Blackhawks kairasi viime yönä voiton Detroit Red Wingsistä sarjan kuudennessa ottelussa. Tämä tarkoittaa sitä, että Detroit pelaa jälleen kerran kuolemanottelussa.

NHL:n runkosarjan ykkösjengi Chicago Blackhawks on noussut ottelusarjassa Detroit Red Wingsiä vastaan 1-3 tappioasemasta tasoihin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Valtteri Filppulan Red Wings pelaa jo toista kertaa näiden pleijareiden aikana Game Sevenissä eli ottelusarjan ratkaisevassa ottelussa. Tuo ottelu pelataan keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Chicago sai viime yön otteluun hyvän startin, kun se meni johtoon jo pelin neljännellä minuutilla Marion Hossan maalilla. Iloa ei kestänyt kuitenkaan erän loppuun asti, sillä Red Wingsin Patrick Eaves tasoitti vain 69 sekuntia ennen erän päätöstä.

Toisessa erässä Blackhawksin Corey Crawford imaisi todella helposti Joakim Anderssonin löysän laukauksen taakseen ja Detroit oli istunut kuskin paikalle. Näissä lukemissa myös lähdettiin toiselle tauolle.

Kolmas erä alkoi Chicagon kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Michal Handzus pääsi nostamaan Blackhawksin tasoihin jo erän ensimmäisellä minuutilla. Vain viisi minuuttia myöhemmin Chicago siirtyi ottelussa jälleen johtoon. Bryan Bickell pääsi laittamaan kiekon Red Wingsin maalin edestä helposti sisään. Lopullinen sinetti Blackhawksien kolmannelle voitolle tuli rangaistuslaukauksesta. Michael Frolik nosti tyylikkäästi rystyltä kiekon Red Wingsin maalin yläpesään. Red Wings onnistui vielä kaventamaan Damien Brunnerin maalilla, kun ottelua oli jäljellä alle minuutti, mutta enempään Detroit ei enää pystynyt.

Katso kooste ottelusta tästä (nhl.com)!

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen