Detroit Red Wings - New York Islanders 24.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Detroit metsästämään täyttä pistepottia New York Islandersin kustannuksella.

Detroit Red Wings – New York Islanders, merkki 1, kerroin 2,04 Bet365
Detroit Red Wings – New York Islanders ML, merkki 1, kerroin 1,66 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,04 | 3,79 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Detroit Red Wings voitti edellisellä kierroksella hurjan taistelun päätteeksi Toronto Maple Leafsin voittomaalikilpailussa 4-5 maalein. Detroit Red Wings johti ensimmäisen erän jälkeen ottelua kahden maalin erolla, mutta Punaisten puolustus sekoili toisen erän aikana älyttömällä tavalla. Detroit Red Wingsillä on ollut viime aikoina äärimmäisen vaikeaa, mutta viime kierroksella napattu voitto todennäköisesti vapautti tunnelmaa kotijoukkueen pukukopissa. Materiaaliltaan Detroit Red Wings on erittäin laadukas ja tässä ottelussa sen tuleekin selkeästi näkyä. Tällä kerralla Detroit Red Wings saa vieraakseen New York Islandersin. Vierasjoukkueen kaudesta ei ole kokonaisuutta ajatellen jäänyt toistaiseksi mitään kerrottavaa. Viisi edellistä ottelua ovat Saarelaisille tuottaneet yhteensä yhden voiton. Edellisellä kierroksella New York Islanders hävisi kotonaan Anaheim Ducksille 3-5 lukemin.

Detroit Red Wings on jättänyt itsestään viime kierrosten aikana umpisurkean kuvan, sillä viidestä edellisestä ottelustaan kotijoukkue ei ole varsinaisella peliajalla pystynyt saalistamaan ensimmäistäkään voittoa. Nyt kuitenkin Detroit Red Wingsillä on alla voitot jatkojen päätteeksi Calgary Flamesin sekä Toronto Maple Leafsin kustannuksella. Detroit Red Wingsillä on kotonaan ollut maalinteon kanssa äärimmäisen suuria ongelmia, mutta kahteen edelliseen otteluun maalinteko on kotijoukkueella toiminut huomattavasti paremmin. Detroit Red Wingsillähän on ollut valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta turhia tekosyitä on lähteä keksimään. Detroit Red Wingsin on pystyttävä pelaamaan materiaalinsa edellyttämällä tasolla, vaikka pelaajia sivussa onkin. Detroit Red Wingsin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on alkamassa tyhjentymään. Erittäin lähellä pelikuntoa ovat jo Gustav Nyquist sekä Justin Abdelkader. Muuten sivussa kotijoukkueen vahvuudesta kylläkin ovat esimerkiksi Johan Franzen, Henrik Zetterberg sekä Stephen Weiss.

Detroit Red Wingsille tarjotaan nyt enemmän kuin hyvää mahdollisuutta päästä takaisin raiteilleen, sillä New York Islanders on vieraissa yksi liigan surkeimmista joukkueista. New York Islanders ei ole toistaiseksi vieraissa saanut mitään aikaan. Suhteellisen useassa vierasottelussa New York Islandersille tehdään viittä tai kuutta maalia. Sillä tavalla voittaminen on tässä lajissa melkoisen vaikeaa. Edellisessä vierasottelussaan New York Islanders voitti kylläkin New York Rangersin 3-5 numeroin, mutta tässä ottelussa vierasvoittoa ei todennäköisesti ole tiedossa. Varsinkin Lubomir Visnovskyn poissaolo on edelleen merkittävä takaisku vierasjoukkueen kokoonpanoa ajatellen. Muutenhan New York Islanders on kylläkin säästynyt loukkaantumisilta, sillä vierasjoukkueen toinen ainoa poissaolija on Radek Martinek. Detroit Red Wings poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas