Detroit Red Wings - Ottawa Senators 24.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Detroitin suuret maalinteko-ongelmat Ottawaa vastaan?

Detroit Red Wings – Ottawa Senators, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,85 | 3,00 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan kahdella pelipaikkakunnalla, Detroit Red Wings sekä Ottawa Senators iskevät ensimmäiseksi mainitun joukkueen kotiareenalla yhteen. Itäisessä konferensissa Detroit Red Wings on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Ottawa Senators löytyy puolestaan samasta konferenssista yhdeksänneltä sijalta. Detroit Red Wingsillä on alla suuria ongelmia maalinteon kanssa, sillä kahdessa edellisessä ottelussa Detroit Red Wings on maalinteossa onnistunut varsinaisella peliajalla vain kaksi kertaa. Edellisessä ottelussaan Detroit Red Wings hävisi jatkojen jälkeen San Jose Sharksille 0-1 maalein.

Nyt vieraaksi saapuva Ottawa Senators on kolmesta edellisestä ottelustaan voittanut kaksi, mutta edellisessä ottelussa Ottawa Senators osui vain kerran vastustajan maalikehikoiden sisään. Edmonton Oilers ryösti tosissaan pisteet Ottawa Senatorsilta 1-3 numeroin. Ottawa Senatorsin tilanne on hieman erikoinen, sillä vierasjoukkue on pelannut paljon erittäin tasaisia otteluita, mutta voittoja ei ole tullut. Vieraissa Ottawa Senators on pelannut toistaiseksi kuusi kertaa, mutta varsinaisella peliajalla voittoja on tullut vasta yksi kappale. Syy siihen löytyy siitä, että maalinteko ei ole suurimmaksi osaksi ollut vieraissa helppoa. 

Lähtökohtaisesti Detroit Red Wings on ollut viime aikoina vahva nimenomaan kotona, mutta voidaan samalla todeta, että maalinteko on ollut niin Detroitille kuin myös Ottawa Senatorsille melkoisen vaikeaa. Detroit on ollut aikaisemmin Ottawalle erittäin vaikea vastustaja. Tälläkin kerralla Detroit on ehdottomasti suosikin asemassa, mutta kaiken järjen mukaan maalit tulevat olemaan vähissä. Napataan alle 5,5 maalia vetokupongille mukaan. Etenkään kotijoukkueen maalintekotehokkuus ei vakuuta tällä hetkellä lainkaan.

Veikkaussivut | Tuomas