Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers 5.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Detroit metsästämään voittoputken jatkoa Philadelphian kustannuksella.

Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers, merkki 1, kerroin 2,30 Nordicbet
Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers ML, merkki 1, kerroin 1,76 Betsafe

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,75 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisessä konferenssissa neljäntenä oleva Detroit Red Wings yrittää napata viidennen voittonsa putkeen jääkiekon NHL:ssä. Tällä kertaa Detroit Red Wings kohtaa kotiottelussa vieraaksi saapuvan Philadelphia Flyersin. Vierasjoukkue löytyy samasta konferenssista sijalta yksitoista. Tällä hetkellä Detroit Red Wingsiä pelaaminen tuottaa voittoa kovalla prosentilla vedonlyöntimielessä, sillä Detroit Red Wings on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Detroit Red Wings voitti vieraissa Ottawa Senatorsin 2-4 numeroin. Detroit on pelannut jo useammassa ottelussa äärimmäisen vakuuttavasti jättäen täysin lähtötelineisiin esimerkiksi jopa Boston Bruinsin. Edellisessä kotiottelussa Detroit viimeisteli kuusi maalia Bostonin verkkoon.

Philadelphia Flyers on ollut etenkin vieraissa täysin ulkona, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Philadelphia Flyers hävisi Minnesota Wildin vieraana 2-0 maalein. Philadelphia Flyersille maalinteko on alkanut tuottamaan suhteellisen suuria ongelmia, mutta varsinkin viime kierrosten aikana maalinteko on alkanut olemaan varsinaista tervanjuontia. Philadelphia Flyersin kannalta hyvä uutinen on se, että Vincent Lecavalier on tekemässä paluun todennäköisesti tähän otteluun, mutta silti Philadelphia Flyersilta sivussa on esimerkiksi Chris Pronger. Toisaalta Vincent Lecavalierin paluu Philadelphian kokoonpanoon saattaisi hieman helpottaa vierasjoukkueen maalinteon tuskaa.

Kahteen edelliseen otteluun Detroit Red Wings on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia ja tällä hetkellä Detroit Red Wings onkin yksi koko liigan kovakuntoisimmista joukkueista! Detroit Red Wingsillä homma on kokonaisuudessaan huomattavasti paremmin raiteillaan kuin Philadelphia Flyersilla ja nyt onkin syytä lähteä jälleen tekemään rahaa Detroit Red Wingsin avulla. Tietenkin on myös hieno uutinen Detroit Red Wingsin kannalta se, että sairaslista tulee tyhjentymään merkittävästi tähän otteluun. Todd Bertuzzi sekä Pavel Datsyuk ovat suurella todennäköisyydellä jälleen pelikunnossa, joten Detroit nostetaan ehdottomasti vetokupongille mukaan. Tällä hetkellä Detroitia on suhteellisen vaikeaa pysäyttää.

Veikkaussivut | Tuomas