VIDEO: Nippu viime NHL-kauden parhaita maaleja!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 10/06/2015
Jaa tämä...

Tänään aamuyöllä Suomen aikaan se alkaa. NHL-kausi 2015 – 16! Tästä yöstä aina ensi kesään asti on jälleen luvassa jälleen täydeltä tarjolla maailman parasta jääkiekkoa.

Tämäkin kausi sisältää tuttuun tapaan 82 runkosarjaottelua ja paras seitsemästä systeemillä pelattavat pudotuspelit. Poikkeuksina aiempiin ”änäri” kausiin sarjassa pelataan tänä vuonna uudenlaisella 3 vs. 3 jatkoajalla, joka tarjoaa varmasti paljoon lisää näyttäviä tilanteita ja otteluita ratkaisevia maaleja.

Luvassa suomalaisittain mielenkiintoinen kausi

Alkava kausi on myös suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen. Tänä vuonna pelipaikkaa Pohjois-Amerikan kirkkaista valoista hakee jälleen uusi iso nippu nuoria ja lupaavia pelaajia. Erityisesti viime kaudella Liigassa ja kevään MM-kisoissa loistanut Joonas Donskoi kannattaa pitää suurennuslasin alla. Mies onnistuikin hyvin seuransa San Jose Sharksin harjoituskaudella ja näyttää saavan mahdollisuuden aloittaa kautensa ylhäällä. Toinen hyökkääjä jolta koko kansa odottaa läpimurtoa heti kauden alusta asti on Colorado Avalanchen draftin ykköskierroksen varaus Mikko Rantanen. Vastaavasti jo viime kaudella pienimuotoista läpimurtoa tehnyt Petteri Lindbohm sai aivan kauden alla jobin postia, kun hänet tiputtiin NHL-kokoonpanosta AHL-seura Chicago Wolvesin riveihin.

Myös TV-kanavat ja peliyhtiöt vahvasti mukana kauden aikana

Suomalaisia jääkiekon ystäviä hellitään tälläkin kaudella TV-kanava Viasatin ja sen suoratoistopalvelu Viaplayn toimesta. Yhtiö lähettää kauden aikana lähes sata ottelua joista useat ovat suomeksi selostettuja.

Vedonlyöntiyhtiöistä käytännössä kaikki tarjoavat lätkänystäville lisäjännitystä. Erityisiä tarjouksia kauden alkuun tarjoavat ainakin NordicBet ja Unibet.

NHL:n runkosarjan käynnistymisen kunniaksi Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä!
Hae riskitön veto täältä!

Unibet sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden lähteä katsomaan lätkää vanhan kunnon Esa Tikkasen kanssa. Rekisteröidy kampanjaan, lyö vähintään 5€ veto SM-Liigasta tai NHL:stä ja saat yhden paikan arvontaan. Betsaamalla esim. 25€ saat luonnollisesti 5 lippua. Ensimmäinen voittaja arvotaan ja julkaistaan maanantaina 12.10.

Ja jos et jo nyt jostain syystä ole täysin täpinöissäsi kauden alkamisen vuoksi, niin alla olevan videon katsottuasi fiilis nousee aivan varmasti. Videolla on viime kauden runkosarjan TOP 10 maalit! Tätä herkkua on jälleen luvassa muutamien tuntien kuluttua!

nhl-pro-nordicbet