VIDEO: Detroit kiinnitti lupaavan venäläisen tulokassopimuksella!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 10/03/2015
Jaa tämä...

Tulevaisuuden lupaus

NHL-seura Detroit Red Wings tiedotti tehneensä kolmen vuoden tulokassopimuksen venäläislupaus Jevgeni Svechnikovin kanssa. Red Wings valitsi 18-vuotiaan pelaajan kesän varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksellaan. Koko varaustilaisuudessa venäläinen oli 19. varattu pelaaja.

Svechnikov on takonut hurjia tehoja QMJHL-liigassa Cape Breton Screaming Eaglesin paidassa. Venäläinen on pelannut joukkueessa jo tällä kaudella 3 ottelua tehoin 3+3=6. Viime kaudella lupaava hyökkääjä takoi 55 ottelussa tehot 32+46=78. Tehot eivät vielä automaattisesti tarkoita, että kyseessä olisi seuraava NHL-supertähti, mutta venäläisellä on potentiaalia nousta NHL:ssä isoon rooliin. Red Wings-fanit ovat jo toivoneet, että Svechnikov istutetaan samaan ketjuun Pavel Datsyukin kanssa.

Detroit janoaa menestystä

Red Wingsin viime kausi päättyi ennen aikojaan, kun finaaleihin rynninyt Tampa Bay pudotti joukkueen kesälomalle jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Joukkue on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle viimeksi kaudella 1989-90, joten eiköhän joukkue nähdä ratkaisupeleissä myös alkavalla kaudella.

Tulokassopimuksen tehnyt Svechnikov istuu näin etukäteen ajateltuna loistavasti Red Wings-muottiin, joten saatamme todistaa osapuolilta erittäin tuottoisaa yhteistyötä.

Tsekkaa tästä Svechnikovin taidonnäytteitä!

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Mikko Rantanen on pääsemässä heti NHL-jäille!