Detroit Red Wings - Vancouver Canuks 4.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2014
Jaa tämä...

Nappaako Detroit arvokkaat pisteet Vancouverin kustannuksella?

Detroit Red Wings – Vancouver Canuks, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,65 Unibet
Detroit Red Wings – Vancouver Canuks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,33 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,35 | 3,75 | 2,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Detroit Red Wings sekä Vancouver Canuks iskevät ensimmäiseksi mainitun joukkueen kotijäällä yhteen. Tiedossa on suurella todennäköisyydellä melko runsasmaalinen sekä tapahtumarikas kohtaaminen. Detroit Red Wings sekä Vancouver Canuks voidaan luokitella epäonnistuneiden joukkueiden listaan. Detroit Red Wings sekä Vancouver Canuks ovat kärsineet valtavista loukkaantumisongelmista ja ne ovatkin syöneet valtavasti molempien joukkueiden tehoja pudotuspelejä ajatellen. Tässä ottelussahan kylläkin panokset ovat todella korkeaa luokkaa, sillä niin Detroit Red Wings kuin Vancouver Canuks taistelevat viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta siitä huolimatta kummankaan joukkueen tekeminen ei ole sillä tasolla, että tästä kamppailusta saisi vähämaalisen kohtaamisen väännettyä. Periaatteessa Detroit Red Wingsin sekä Vancouver Canuksin välinen kohtaaminen voi muodostua erittäinkin maalirikkaaksi taisteluksi.

Detroit Red Wingsin edelliset ottelut ovat olleet lievästi sanottuna yleisöystävällisiä – edellisellä kierroksella Detroit Red Wings hävisi jatkojen päätteeksi Washington Capitalsille vaatimattomasti 6-5 maalein! Edelliseen viiteen otteluun kotijoukkue ei ole käytännössä ensimmäistäkään kertanut pelannut vähamaalisia taisteluita. Nykyään Detroit Red Wingsin otteluissa tehdään maaleja todella kovalla tahdilla. Kotijoukkueen hyökkäyksestähän löytyy useita äärimmäisen taitavia pelaajia Pavel Datsyukin johdolla, mutta Punaisten puolustuskin on sitä luokkaa, että verkot heiluvat ja vauhdilla. Edelliseen kolmeen otteluun Detroit Red Wingsille ollaan viimeistelty käsittämättömästi kolmetoista maalia, joten voittaminen on sillä tavalla vaikeaa. Detroit Red Wingsin epävarma puolustustyöskentely on yksinkertaisesti melkoisen selkeästi vaikuttanut koko muunkin joukkueen tekemiseen.

Vancouver Canuksin valtavat loukkaantumisongelmat syövät jo tätäkin ottelua ajatellen valtavasti vierasjoukkueen tehoja, mutta jossain määrinhän loukkaantumiset eivät voi olla jatkuvasti syynä Sinisten surkeaan tekemiseen! Edelliset viisi ottelua eivät ole varsinaisella peliajalla tuottaneet vierasjoukkueelle ensimmäistäkään voittoa. Kolmeen edelliseen otteluun Vancouver Canuksille ollaan tehty vaatimattomasti kolmetoista maalia ja se onkin luonnollisesti aivan liikaa. Vancouver Canuksin tekeminen on tällä hetkellä samaa tasoa kuin Detroit Red Wingsillä eli suomeksi sanottuna tässä ottelussa kohtaavat kaksi todella epätasaista joukkuetta. Potentiaalia molemmilla joukkueilla olisi ehdottomasti niin paljon parempaan. Detroit Red Wings lähtee kotonaan otteluun lievänä ennakkosuosikkina, vaikka Punaisten kotipeliesitykset eivät olekaan antaneet syytä juurikaan juhlaan. Vancouver Canuksin useat poissaolot viittaavat siihen, että yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas