Detroit Red Wings - Washington Capitals 1.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Washington onnistuneen reissun Detroitin vieraaksi?

Detroit Red Wings – Washington Capitals, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,01 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,85 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Washington Capitals matkustaa mielenkiintoiseen kamppailuun Detroit Red Wingsin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa Detroit Red Wings on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Washington Capitalsin sijoitus samaisessa konferenssissa on kolmastoista. Detroit Red Wings sekä Washington Capitals tulevat suurella todennäköisyydellä tarjoamaan runsasmaalisen kohtaamisen. Periaatteessa Detroit Red Wings sekä Washington Capitals omaavat materiaalia katsoen potentiaalia todella hyviin sijoituksiin, mutta molempien joukkueiden kausi on sujunut tähän mennessä selkeästi alakanttiin. Detroit Red Wingsin kohdalla sentään puolustuksena voidaan käyttää loukkaantumisia, sillä pahimmillaan kotijoukkueeltahan on ollut sivussa jopa kymmenen tärkeää pelaajaa. Sellainen väkisinkin vaikuttaa joukkueen kuin joukkueen tekemiseen.

Detroit Red Wings pääsee tähän otteluun huomattavasti paremmin levänneenä, sillä Washington Capitals pelasi edellisen ottelunsa Suomen aikaan viime yönä. Tuossa ottelussahan Washington Capitals hävisi Columbus Blue Jacketsille 5-2 maalein. Kolmeen edelliseen otteluun Washington Capitals on kuitenkin viimeistellyt kaksitoista maalia, joten vierasjoukkue on vaikean ajanjakson jälkeen palaamassa takaisin oikeaan suuntaan. Tammikuun aikana Washington Capitals hävisi otteluita järjestäen, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen peli-ilmekin näyttää huomattavasti raikkaammalta. Washington Capitals on edellisestä viidestä vierasottelustaan saalistanut varsinaisella peliajalla vain yhden voiton, mutta yhtä surkeasti on mennyt myös Detroit Red Wingsillä kotiotteluiden osalta. Edellisessä kotiottelussaan Detroit Red Wings onnistui häviämään surkealle Florida Panthersille jatkojen päätteeksi 4-5 numeroin. Sekin vain kertoo hyvin siitä, että miten epätasaisesti Detroit Red Wings sekä Washington Capitals pelaavat.

Detroit Red Wingsillä on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta vihjeen alussa kerrottiinkin jo siitä, että tilanne on mennyt huomattavasti maltillisempaan suuntaan. Detroit Red Wingsin kannalta hyvä asia on se, että kotijoukkue on saamassa tähänkin otteluun takaisin Henrik Zetterbergin sekä Jimmy Howardin. Lopullinen kotijoukkueen sairaslista on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Washington Capitalsin kohdalla ei sentään voida käyttää Detroit Red Wingsin tavoin loukkaantumisia ”tekosyynä”, mutta toisaalta nyt onkin syytä keskittyä siihen, että tiedossa olisi mahdollisimman runsasmaalinen kohtaaminen. Detroit Red Wings sekä Washington Capitals ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet runsasmaalisia kamppailuita ja varmasti maaleja on tiedossa myös tälläkin kerralla. Ottelun voittajaa on täysin mahdotonta lähteä ennustamaan, sillä yli 5,5 maalia lienee ainoa vaihtoehto, jota on syytä vetokupongille lähteä tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas