Detroit Red Wingsin uusi päävalmentaja selvillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/09/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 9.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Jääkiekon NHL-seura Detroit Red Wings on julkistanut uuden päävalmentajansa nimen. Seura tiedotti tiistaina, että punaisten uusi päävalmentaja on Jeff Blashill.

Jeff Blashillille Detroit Red Wings on organisaationa erittäin tuttu. 41-vuotias punaisten uusi päävalmentaja on vaikuttanut seuran toiminnassa kaudesta 2011-2012 lähtien. Ensimmäisen kauden ajan Blashill toimi Detroit Red Wingsin edellisen päävalmentajan Mike Babcockin apuvalmentajana.

Kolmen viimeisimmän kauden aikana Blashill toimi Grand Rapids Griffinsin päävalmentajana. Kyseessä on Detroit Red Wingsin farmiseura, jossa myös Teemu Pulkkinen on ehtinyt pelaamaan.

Detroit Red Wingsin kausi NHL:n puolella katkesi jo itälohkon ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Vastassa ollut Tampa Bay Lightning eteni jatkoon voitoin 3-4.

Blashillin valmennusura alkoi vuonna 1998. Tuolloin hänet nähtiin ensimmäisen kerran penkin takana Ferris Staten yliopistossa. Ennen valmennusuransa alkua Blashill pelasi yliopistotasolla maalivahtina.

NHL:n valmentajamarkkinoilla on nähty lähiaikoina uusia nimityksiä. Esimerkiksi Buffalo Sabres nimitti uudeksi päävalmentajakseen Dan Bylsman ja Edmonton Oilersin uudeksi käskijäksi on valittu Todd McLennan.

NHL-kausi 2014-2015 huipentuu Juhannukseen mennessä. Ottelusarja Chicago Blackhawksin ja Tampa Bay Lightningin välillä on lukemissa 1-2, ja joukkueiden neljäs kohtaaminen tullaan pelaamaan Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisen yön aikana. Veikkaussivujen kautta on mahdollista hankkia 20 euron ilmaisvedon. Lunasta ilmaisveto Gutsilta.

Urheilun ystäviä hemmotellaan Suomen aikaa myös ensi yönä, jolloin pelataan maailman kovimman koripalloliigan, NBA:n finaalisarjan neljäs näytös. Lue Cleveland Cavaliersin ja Golden State Warriorsin välisestä kamppailusta erinomainen vihje tästä.

Lähde: Detroit Red Wings

Lue myös:
Valtteri Filppula – Näkymätön sankari!
Chicagon puolustusta koetellaan – joko väsymys näkyy?

NHL ERIKOISOSIO|  STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90