Viime päivien kuumimmat jalkapallohuhut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Huhut ja spekulaatiot uusista pelaajakaupoista futispiireissä ovat käyneet taas viikonloppuna ja alkuviikosta villeinä. Tässä niistä muutama mehukkain:

Barcelona-hyökkääjä haluaa siirtyä Old Trafordille

Englannista kantautuvien tietojen mukaan Barcelona-kärki Pedro olisi ilmaissut Barcelonan pomoille haluavansa siirtyä Camp Noulta Manchester Unitedin riveihin Old Trafordille. 27- vuotiaan Espanjan maajoukkueessakin pelaavan Pedron perässä on ollut ManU:n lisäksi niin ikään Valioliigassa pelaavat Liverpool ja Chelsea. The Telegraph-lehden tietojen mukaan Louis van Gaal tekee vielä tällä viikolla viime kauden Mestarien liigan voittaneelle Barcelonalle 18 -22 miljoonan punnan tarjouksen Pedrosta. Barcelona ja Pedro Rodríguez Ledesma tekivät vastikään jatkosopimuksen, mutta sen odotetaan unohtavan, mikäli Manchester tosiaan lyö huhutun tarjouksen katalaanien pöytään.

Didier Drogba Italiaan?

Entinen Chelsean fanien suosikki, ja joukkueen maalitykki Didier Drogba on siirtymässä Italiaan, mikäli uskomme TalkSPORT- julkaisun Italian toimittajaa. 37-vuotiaan norsunluurannikkolaisen odotettiin siirtyvän ensi kaudeksi Yhdysvaltoihin MLS-sarjaan, mutta nyt puhaltavat uudet tuulet. Drogba keskustelee tällä hetkellä omien sanojensa mukaan parhaillaan sopimuksista useiden MLS-seurojen kanssa, mutta Italia ja Inter Milan ovat myös mukana keskusteluissa. Drogba kehui aiemmin vuolaasti Interin olevan hieno seura, ja hän kertoi keskustelevansa mielellään seuran edustajien kanssa siirrosta, mikäli häneen otetaan yhteyttä. Voi siis hyvinkin olla, että tämä veteraani nähdään ensi kaudella vielä Euroopassa ja San Sirolla.

Juventuksella kova halu hankintoihin!

Inter Milanin lisäksi toinen Seria A seura Juventus on jälleen huhujen keskipisteenä. Viime kaudella kolmannen peräkkäisen Italian mestaruuden ja Mestarien liigan finaalin hävinnyt Juventus on huhujen keskellä tällä hetkellä melkein yhtä paljon kuin Manchester United. Arturo Vidalin Bayerniin lähdön myötä torinolaisilla on jälleen tukku rahaa tuhlattavanaan ja keskikentällä aukko paikattavana. Football Italian tietojen mukaan Juventus yrittää nyt kalastella riveihinsä Schalken saksalaista Julian Draxleria vuoden lainapestillä ja 25 miljoonan euron etuosto-oikeudella. Teamtalk taasen tietää kertoa, että Vanha Rouva olisi halukas ostamaan myös Chelsean Juan Cuadradon ja Manchester Cityn David Silvan. Nämä siirrot riippuisivat kuitenkin aika paljon Paul Pogban tilanteesta. Ota tästä kuviosta siis selvää…

Lue myös:

VIDEO: Tältä näyttää kun Valioliigaseura kokeilee jääkiekkoa!

Kakkosessa epäillään vetovilppiä!

betway