Diego Costa Atletico Madridiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Diego Costa on saanut itselleen ”uuden” seuran. Costa siirtyy lopullisesti Chelseasta pois Atletico Madridiin 57 miljoonan punnan siirtokorvauksella.

Costan tilanne on koko kesän ollut sellainen limbo, että hän joutuu brittilehtien mukaan useamman kuukauden tehoharjoitteluun. Costa ei ole pelikelpoinen Atletico Madridissa ennen kuin tammikuussa, jolloin siirtoikkuna taas on auki. Tällä hetkellä Atletico Madridilla on siirtokielto, joka kestää vuoden loppuun.

Tähän mennessä Costa on harjoittelut itsekseen Brasiliassa. Hän kieltäytyi palaamasta Chelsean leiriin kauden alla, koska Chelsea Costan mukaan on kohdellut häntä ”kuin rikollista”. Chelsean manageri Antonio Conte ilmoitti Costalle tekstiviestillä viime kauden jälkeen, että häntä ei enää Chelseassa kaivata. Kesän aikana Costa yhdistettiin useampaanin seuraan, mutta ilmeisesti Chelsean pyytämä hinta oli kaikille liian kova.

Atletico Madrid ja Chelsea pelaavat samassa Mestareiden liigan lohkossa, ja olisi ollut kiinnostavaa nähdä kuinka Costa pelaisi Conten valmentamaa Chelseaa vastaan. Olisiko ollut mukana ylimääräistä latausta ja näytönpaikkaa? Mutta jos asiat Atletico Madridin lääkärintarkastuksessa ja muissa toimenpiteissä etenevät nopeasti, niin saattaa olla, että Atletico esittelee Costa kannattajille juuri Chelsea -ottelun alla ensi viikon keskiviikkona.

Atletico Madrid on Costalle tuttu seura, oikeastaan Madridissa Costasta tuli supertähti. Joukkueen nykyinen manageri Diego Simeone valmensi Costaa Atleticossa kaudet 2011-2014, ja näinä vuosina Costasta tuli maalikone. Kausina 2010-2014 Costa teki Atletico Madridissa 43 maalia 94 ottelussa.

Diego Costalle on jo tehty ”Chelsea kiittää” -videoita Youtubeen:

 

 

Parhaat talletusbonukset