Ossi Niemisen päivän vihjeet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun Boston Bruins – Florida Panthers.

Boston Bruins – Florida Panthers 28.1.2014 | NHL

Tim Thomasin kotiinpaluu

Lyhyesti:

– Panthers on viimeksi poistunut Bostonin TD Gardenista voittajana 9.12.2011.
– Tämän kauden kohtaamiset Bruins on vienyt nimiinsä (3-2, 1-4).
– Bruinsille on tehty vähiten maaleja kaikista liigan joukkueista.
– Bruins on äärimmäisen vahva kotijoukkue (19 voittoa, 7 tappiota).

VIHJE: Boston Bruins, kerroin 1,80 @ NordicBet, PELAA TÄSTÄ >>

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€ riskittömän vedon Veikkaussivujen kautta.
SAAT 50€ RISKITTÖMÄN VEDON VAIN TÄSTÄ >>

Lähtökohdat otteluun:

Bruins porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Viime aikoina hyvässä vireessä olleet Flyers sekä Islanders jäivät täysin keltamustien jalkoihin Bruinsin onnistuessa molemmissa peleissä 6 kertaa maalinteossa. Tuukka Rask on liigan ehdotonta maalivahtieliittiä, mikä antaa Bruinsille joka ilta mahdollisuuden pelata voitosta. Bostonin suurin vahvuus on laaja pelaajamateriaali ja ratkaisukykyisiä pelaajia löytyy useammasta hyökkäysvitjasta. Patrice Bergeron, Brad Marchand sekä Reilly Smith ovat kaikki kuuden ottelun pisteputkessa. Eilen pelattu Islanders-ottelu ei ollut erityisen raskas ja Bruins on pelannut back-to-back ottelunsa jälkimmäisen pelin useasti paremmin kuin ensimmäisen. Bruins pääsee illan otteluun liki parhaalla miehistöllä kun ainoastaan puolustaja Adam McQuaid on ainoastaan sairastuvan puolella.

Panthers nousi upeasti 4-2 tappioasemasta 5-4 rankkarivoittoon Detroitissa Red Wingsin vieraana. Floridan Playoff-haaveet näytti jo hetkellisesti karkaavan käsistä, mutta uuden päävalmentajan alaisuudessa se on napsinut tasaiseen tahtiin elintärkeitä pisteitä. Boyes-Barkov-Bergenheim eli tuttavallisemmin ”The Killer B’s” on äitynyt joulu-tammikuun aikana upeaan vireeseen ja on toiminut monina iltoina voittojen takuumiehinä. Illan suurin mielenkiinto kohdistuu kuitenkin vuonna 2011 Stanley Cupin ja Vezina Trophyn Boston Bruinsissa voittaneeseen Tim Thomasiin. Thomas palaa ensimmäistä kertaa vanhaan kotihalliinsa TD Gardeniin pidettyään ensin jääkiekosta välivuoden, jonka jälkeen hyppäsi takaisin kaukaloon täksi kaudeksi Florida Panthersin paidassa. Thomas tietää Bruinsin kotiluolan kolkat ja kompastuskivet, joka antaa Panthersille langanohuen mahdollisuuden roikkua ottelussa mukana. Suurin kysymys Panthersin kohdalla silti lienee miten joukkue esiintyy ilman joukkueensa parasta pistemiestään. Alexander Barkov jr. on edelleen sivussa polvivamman takia jo kolmannesta peräkkäisestä ottelusta. Tämän hetkisen ykkössentterin puuttuminen syö vähäisiä hyökkäystehoja entisestään ja Bostonia vastaan maalinteko tulee muutenkin olemaan kovan työn alla.

 

Perustelut vihjeelle

Bruinsin huima kotivire, joukkueiden yhteinen historia, sekä viimeaikaiset otteet povaavat veikkaajan silmin helpot lähtökohdat kotivoitolle. Panthers kykenee kyllä haastamaan laadukkaampia vastustajiaan, mutta pisteiden nappaaminen varsinkin vieraissa ilman Alexander Barkov jr:ia on liian suuri vuori kivuttavaksi. Ainoastaan Tim Thomas voi pitää numerot siedettävinä. Miehen pitäisi kuitenkin itse osallistua myös maalintekoon jotta pisteet matkaisivat pantteripaitojen mukaan Floridan lämpöön.

 

Vihje otteluun

Boston Bruins, kerroin 1,80 @ NordicBet, PELAA TÄSTÄ >>

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€ riskittömän vedon Veikkaussivujen kautta.
SAAT 50€ RISKITTÖMÄN VEDON VAIN TÄSTÄ >>

Huom! Anna palautetta alapuolelle DigiOssin vihjeistä. Kommentoijien kesken arvotaan tällä viikolla 20 leffalippua!