Grigor Dimitrov - Rafael Nadal 16.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Marssiiko Rafael Nadal vaivatta Grigor Dimitrovin yli?

Grigor Dimitrov (+1,5 erää) – Rafael Nadal, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 5,50 | 1,13 

ATP-tennistä Cincinnatista, Bulgarian Grigor Dimitrov kohtaa Suomen aikaa yöllä erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Espanjan Rafael Nadalin. Ottelun voittaja tulee pelaamaan jo puolivälierissä eli kahdeksan parhaan pelaajan joukossa. Grigor Dimitrov on ottamassa pikkuhiljaa askelia kohti ATP-tenniksen kärkeä, mutta valitettavasti edelleen on sanottava, että Grigor Dimitrovin vauhti ei riitä aivan kärkipelaajia vastaan. Grigor Dimitrov on normaalilla peliesityksellä usein voittavana osapuolena, kun vastassa on TOP-20 tason pelaajia, mutta esimerkiksi Rafael Nadalin taso on vielä liikaa.

Rafael Nadal voitti viime viikolla Montrealin turnauksen ja finaalissahan Rafael Nadal murskasi täysin käsittämättömästi Milos Raonicin rumin lukemin! Rafael Nadal voitti Montrealissa myös esimerkiksi Novak Djokovicin, joten Rafael Nadal on yksinkertaisesti aivan hurjassa pelivireessä. Novak Djokovicin voittaminen tällä alustalla on ehdottomasti mahtava suoritus. Grigor Dimitrovin peruspelin taso ei ole Novak Djokovicin tasoa nähnytkään, joten Rafael Nadal ei joudu lainkaan samanlaiseen testiin.

Rafael Nadal on saanut hyvin levätä, sillä vasta yhden ottelun espanjalainen on joutunut Cincinnatissa pelaamaan. Myös tässä asiassa etua on Rafael Nadalille annettava. Grigor Dimitrov on joutunut jo kahdesti pelaamaan. Rafael Nadal ei tule antamaan Grigor Dimitroville yllätysmahdollisuuksia.

Veikkaussivut | Tuomas