Dinamo Riga erotti valmentajansa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 01/07/2016
Jaa tämä...

Euroopan kovimman kiekkoliigan KHL:n häntäpäähän juuttunut latvialaisseura Dinamo Riika on vetänyt huonosta menestyksestä omat johtopäätöksensä ja päättänyt erottaa valmentajansa.

Potkujen myötä suomalaiskaksikko Kari Heikkilä ja Raimo Helminen saavat nyt etsiä itselleen uutta työpaikkaa. Riian Dinamo on läntisen lohkon kolmanneksi viimeisenä. Sen kauden saldo on 18 voittoa ja 26 tappiota ja 54 pistettä 44 ottelusta. Aiemmin Riian Dinamo antoi potkut joukkueen suomalaishyökkääjälle Ville Leinolle.

Raimo Helmiselle nyt tulleet potkut ovat jo kauden toiset, ja koko peräti viidet koko miehen valmennusuralla. ”Raipe” sai ensimmäiset potkut vuonna 2013, kun hänet erotettiin Liiga-joukkue Ilveksen peräsimestä tupsukorvien ollessa koko sarjan viimeisenä. Kesällä 2013 mies siirtyi Ari-Pekka Selinin houkuttelemana KHL-sirkukseen ja kazakstanilaisen Barys Astanan apuvalmentajaksi. Seurajoukkue pestin lisäksi duo Selin – Helminen nimettiin Kazakstanin maajoukkueen peräsimeen. Kausi sujuikin KHL:ssä hyvin, mutta maajoukkueessa ei, josta seurasi potkut molemmista joukkueista keväällä 2014. Syksyllä 2015 Raipe palasi vielä Barys Astanaan, jossa tuli jälleen kenkää 13 ottelun jälkeen, mistä tie vei Riikaan ja nyt siis jälleen kortistoon. Toivottavasti Leijona-legenda miettii rauhassa seuraavaa siirtoaan, ettei hänen potkuistaan tarvitsisi enää uutisoida.

Muistathan että tänään on Liiga-kierros. Peliyhtiö Unibetiltä saat loistavat kertoimet illan otteluihin.

Lue myös:

Liiga: Tappara – Blues 7.1.2016 klo 18.30

NHL-blogi: Nashville nappasi ison kalan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa