Dinamo Riga - Magnitogorsk 13.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Magnitogorskin alamäki Riikassa?

Dinamo Riga – Magnitogorsk, merkki 1, kerroin 
Dinamo Riga – Magnitogorsk ML, merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 2,66 | 3,91 | 2,19 

 

 

Jääkiekon KHL:ssä pelataan tänään usealla eri pelipaikkakunnalla, Dinamo Riga saa vastaansa äärimmäisen mielenkiintoisessa kamppailussa Magnitogorskin. Läntisessä konferensissa Dinamo Riga on tässä vaiheessa neljäntenä, kun taas Magnitogorsk löytyy itäisestä konferenssista sijalta kolme. Magnitogorsk oli vielä hetki sitten mahtavassa voittoputkessa, mutta valitettavasti ei ole enään. Magnitogorskin tekemisen taso on tippunut huomattavasti, sillä tappiot ovat tulleet peräkkäin Slovan Bratislavaa sekä CSKA Moskovaa vastaan. Magnitogorsk on joutunut pelaamaan jo kolme ottelua vieraissa putkeen ja nythän Magnitogorsk on jälleen vierasjoukkueena tässäkin kamppailussa. 

Dinamo Riga tunnetaan äärimmäisen kotiriippuvaisena joukkueena ja myös tällä kaudella Dinamo Riga on ollut kotonaan vahva! Viimeksi kotonaan Dinamo Riga voitti Niznekamskin 2-1 maalein ja kaiken kaikkiaan riikalaisryhmä on viidestä edellisestä kotiottelustaan voittanut kolme. Tilastojen mukaan Dinamo Riga on ollut pisteissä vaisu läntisen konferenssin osalta, mutta täytyy muistaa sekin, että riikalaiset ovat pelanneet vasta seitsemän kertaa kotonaan. Läntisessä konferensissa monet joukkueet ovat pelanneet kotonaan kuitenkin jo yhdeksän tai kymmenen kertaa.

Lähtökohtaisesti pienet marginaalit tulevat ratkaisemaan ottelun voittajan kohtalon. Materiaaliltaan Magnitogorsk on joukkueista laadukkaampi, mutta toisaalta Magnitogorskin itseluottamuskaan tuskin on enään samalla tasolla kuin esimerkiksi viikko sitten. Kuinka vierasjoukkue on käsitellyt mahtavan voittoputken jälkeen tappiot? Dinamo Rigan kotietu tekee tällä hetkellä lähtökohdat sellaisiksi, että kotivoitosta olisi melkeinpä lähdettävä liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas