Dinamo Zagreb - PSV 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Synkentääkö PSV kroatialaisten urakkaa entisestään?

Dinamo Zagreb – PSV, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,65 | 3,40 | 2,00 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Kroatian illassa vastakkain asettuvat Dinamo Zagreb sekä vieraaksi saapuva hollantilaisjätti PSV. Kyseessä on tällä kertaa kolmas ottelukierros. Dinamo Zagrebin tilanne on erittäin huolestuttava, sillä kotijoukkueen saldo kahdesta ensimmäisestä ottelusta on kaksi tappiota 1-5 maalierolla! Dinamo Zagreb on ehdottomasti siinä tilanteessa, että tästä lohkosta pitäisi päästä realistisesti sanottuna jatkoon, mutta alku on ollut karmea. Dinamo Zagrebin puolustus on vuotanut hurjaan tahtiin, viisi päästettyä maalia ei lupaile lainkaan hyvää. Nyt vastaan asettuva PSV on nuori joukkue, mutta PSV lukeutuu kaudesta toiseen Hollannin liigan parhaimmistoon. PSV on tottunut menestymään, vaikka nuoresta joukkueesta tosissaan onkin kysymys.

Dinamo Zagreb on Kroatian liigassa ollut hyvä, vaikka millään tavalla kuitenkaan Dinamo Zagreb ei ole hallinnut liigaa yksikään. Kahdeksan voittoa kolmestatoista ottelusta kertoo sen, että parhaimmillaan Dinamo Zagrebia on erittäin hankala voittaa. Dinamo Zagreb on Kroatian liigan osalta pelannut kotonaan kuusi ottelua ja napannut yhtä monta voittoa. Jostain syystä Eurooppa liigassa homma ei vain ole toiminut. Dinamo Zagreb on kuitenkin viimeistellyt kotonaan kolmetoista maalia, joten Kroatian liigassa ei oikeastaan ole ollut ongelmia maalinteon kanssa.

PSV hävisi erittäin yllättäen viikonloppuna FC Groningenin vieraaana 1-0 maalein, joten PSV on varmasti erittäin ärsytetty sekä näyttöhaluinen tänään. PSV on pelannut alkukaudella erittäin vakuuttavasti ja samallahan PSV onkin tehnyt eniten maaleja Hollannin liigassa yhdessä Ajaxin, Twenten sekä Heerenveenin kanssa. PSV osoitti jo AC Milania vastaan Mestarien liigan karsinnoissa, että tilanteita pystytään luomaan erittäin paljon tiukoissakin otteluissa. Lähtökohdat lupailevat sitä, että maaleja nähdään tänään molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas