Ding Junhui - David Gilbert 18.9.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Ding Junhui jatkopaikan Shanghai Mastersissa?

Ding Junhui – David Gilbert (+1,5 freimiä), merkki 1, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 1,36 | 3,00 

 

 

Snookerin Shanghai Masters jatkuu Suomen aikaa iltapäivän osalta neljällä kamppailulla, tv-pöydällä yhteen iskevät Kiinan Ding Junhui sekä Englannin David Gilbert. Ding Junhui on aina pelatessaan turnauksen kuin turnauksen mestarisuosikeita. Ding Junhui lähti viime vuoden maailmanmestaruusturnaukseen erittäin kovin odotuksin, mutta toivottua tulosta ei lainkaan tullut. Tämä kausi Ding Junhuilla on ollut epätasainen, mutta tosissaan parhaimmillaan Ding Junhui on lähes mahdoton voitettava. Ding Junhui on pelin kaikilla osa-alueilla ehdottomasti Snooker -rankingin ehdotonta parhaimmistoa, mutta tässä ottelussa David Gilbertiäkään ei ole syytä aliarvioida. David Gilbert itseasiassa voitti juuri Ding Junhuin alkusyksystä PTC -osakilpailussa, mutta hyvin epätasaisestihan David Gilbert on kokonaisuudessaan pelannut. Tasaista suorittamista David Gilbertiltä ei ole löytynyt tälläkään kaudella, toisaalta yksittäisessä ottelussa englantilainen pystyy voittamaan lähes kenet tahansa.

Tämä on ensimmäinen ottelu tässä turnauksessa Ding Junhuille ja itseasiassahan Ding Junhuin edellinen ottelu oli juuri David Gilbertiä vastaan. Näyttöhalut ovat varmasti Ding Junhuilla korkealla, sillä toista tappiota kiinalainen ei halua kotiyleisönsä edessä kokea. Ja heti perään voidaankin todeta, että nyt kun pelataan Kiinassa, Ding Junhui tulee saamaan kotiyleisöltä hurjan tuen. Se tulee varmasti merkitsemään myös tässä kamppailussa ainakin osittain jonkin verran.

Ding Junhui lähtee otteluun ansaitusti selkeänä ennakkosuosikkina, vaikka David Gilbert on ehtinyt pelaamaan tässä turnauksessa jo yhden ottelun. David Gilbert ei jättänyt itsestään millään tavalla erikoista kuvaa Xiongman -ottelussa, sillä ottelu ratkesi vasta yhdeksännessä freimissä. Ding Junhui on helppo nostaa tämän turnauksen suurimmaksi mestarisuosikiksi yhdessä Neil Robertsonin sekä Mark Selbyn kanssa.

Veikkaussivut | Tuomas