Ding Junhui - Barry Hawkins 22.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko Barry Hawkins jälleen Ding Junhuille vaikea vastustaja?

Ding Junhui – Barry Hawkins, merkki yli 5,5 freimiä, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 1,36 | 3,10

 

 

Snookerin ystävät ovat tällä viikolla kokoontuneet seuraamaan Champions of champions -turnauksen tapahtumia. Ensimmäisen kierroksen päätösottelut pelataan tänään. Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Ding Junhui sekä Barry Hawkins. Tiedossa on lyhyesti sanottuna huippumielenkiintoinen kohtaaminen. Ding Junhui on tällä hetkellä kenties maailman paras snookeristi, mutta mitäpä tähän sanoo Barry Hawkins? Ding Junhui voitti Barry Hawkinsin viime kohtaamisessa 6-2 numeroin, mutta kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi voittoa on mennyt Barry Hawkinsille. Monet muistavat viime maailmanmestaruusturnauksen kohtaamisen, silloinhan Barry Hawkins nappasi jopa murskaten voiton 7-13 numeroin. Barry Hawkins on pelaajana ollut juuri Ding Junhuille äärimmäisen vaikea vastustaja.

Ding Junhui voitti vähän aikaa sitten ensin Indian Openin sekä heti perään International Championshipin, joten tämä kausi on jo tähän mennessä ollut kiinalaiselle erinomainen. Ding Junhui pelasi pitkään Kiinassa niin, että menestymistä ei tullut, sillä paineita tämän hetken maailman yksi kirkaimmista tähdistä ei osannut käsitellä. Nyt kuitenkin Ding Junhui on alkanut saamaan menestymistä myös kotimaassaan. Ding Junhuin pussitustaidot eivät kaipaa kenellekään esittelyjä, sillä ne ovat maailman parhaat yhdessä Judd Trumpin, Ronnie O’Sullivanin sekä Neil Robertsonin kanssa. Kuinka Ding Junhui kuitenkin käsittelee sen tilanteen, että Barry Hawkins on päässyt hallitsemaan pelaajien aikaisempia kohtaamisia?

Lähtökohtaisesti Barry Hawkins saa pelata unelmaottelun voittaakseen Ding Junhuin, mutta toisaalta Barry Hawkins jos kuka tietää sen, että miten Ding Junhui pystytään voittamaan. Tällä hetkellä maailmassa ei ole montaa pelaajaa, jotka pystyvät Ding Junhuin voittamaan. Barry Hawkins on laadukas break-builder, vaikka missään tapauksessa ei olekaan Ding Junhuin tasoa. Henkisellä puolella Barry Hawkins tulee haastamaan Ding Junhuin ihan tosissaan, vaikka pelillisesti Barry Hawkins ei olisikaan niin taitava. Yli 5,5 freimiä on ehdottomasti järkevä valinta vetokupongille mukaan. Saattaa olla hyvinkin mahdollista, että tiedossa on täydet seitsemän freimiä. Siinä tapauksessa voittajana saattaa olla aivan kumpi tahansa.

Veikkaussivut | Tuomas