Ding Junhui - Judd Trump 2.2.2014 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Ding Junhui sekä Judd Trump vastakkain German Mastersin finaalissa.

Ding Junhui – Judd Trump, merkki 2, kerroin 1,91 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,91 | 1,91 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelattavan German Mastersin finaalissa yhteen iskevät Kiinan Ding Junhui sekä vastaan asettuva Englannin Judd Trump. Ottelu pelataan paras seitsemästätoista freimistä eli suomeksi sanottuna finaali pelataan yhdeksään freimivoittoon. Ding Junhuilla oli välierässä suuria ongelmia Ryan Dayn kanssa, sillä kiinalainen selvitti itsensä jatkoon vasta katkaisufreimin jälkeen. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Ding Junhuilla on tämän viikon aikana ongelmia. Esimerkiksi Dominic Dalea vastaan Ding Junhui oli 1-3 freimeissä jäljessä, mutta ”The Spacemanin” pelitaso tippui täydellisesti. Ding Junhuita voidaan arvostaa maailman snookerelittiin, mutta kiinalainen on ollut epätasainen. Judd Trumpia ollaan arvostettu kertoimien puolesta turnauksen finaalin lieväksi ennakkosuosikiksi ja siinä on oltava täysin samaa mieltä. Judd Trumpin vastustaja ei ollut välierässä millään mittarilla vaikeaa luokkaa, mutta toisaalta Judd Trump antoi Rod Lawlerille vain yhden freimin.

Judd Trump on ollut tähän mennessä Tempodromin paras pelaaja, sillä englantilaisen peliesitykset ovat ennen kaikkea olleet tasaisia! Judd Trumpin kausihan on tähän mennessä sujunut todella huonosti, sillä englantilainen ei ole saanut toistaiseksi mitään aikaan. On ollut melko paljon mediassa esillä, että onko Judd Trumpia mahdollisesti yöelämä kiinnostanut hieman liikaa, mutta toisaalta tämän viikon aikana englantilainen on noussut takaisin omalle tasolleen. Judd Trumpin lyöntivalikoimasta löytyvät käytännössä kaikki vaikeimmatkin lyönnit ja senpä takia englantilainen on äärimmäisen suosittu pelaaja – pelasihan hän sitten missä tahansa. Judd Trumpiahan kuvaillaan erittäin hyökkääväksi pelaajaksi esimerkiksi Stephen Maguiren tapaan, mutta on todettava, että englantilaisella safetypuoli on oikeastaan vain kehittynyt ja kehittynyt. Ei siis missään tapauksessa voida sanoa, että Judd Trumpin vahvuus olisi vain hyökkäyspelaaminen.

Ding Junhui sekä Judd Trump ovat pelaajatyypeiltään erilaisia, sillä jo vihjeen edellisessä kappaleessa käsiteltiin sitä asiaa, että Ding Junhuita voidaan pitää mahdollisesti hieman enemmän ”varovaisempana” pelaajana kuin Judd Trumpia, vaikka tässä ottelussa Judd Trumpin safetyn taso tulee luonnollisesti olla huippuluokkaa, jos englantilainen aikoo Tempodromissa mestaruutta juhlia. Tavallaan tätä finaalia kohtaan odotukset ovat jo senkin takia korkealla, koska yleisö on nauttinut aikaisemmilla kerroilla ja myös tällä kerralla Tempodromin tunnelmasta. Tempodromissahan on pelattu ennen finaalia useilla eri pöydillä samaan aikaan ja se onkin luonut yleisön keskuudessa lisää mielenkiintoa. Toivottavasti tälläisiä turnauksia olisi tulevaisuudessa tiedossa vielä lisääkin. Judd Trump on syytä nostaa ennakkosuosikiksi, sillä englantilainen on ollut tähän mennessä turnauksen paras pelaaja. Vetokupongille on näin ollen syytä Judd Trump poimia mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas