Ding Junhui - Mark Williams 30.1.2014 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Mark Williams haastaa Tempodromissa Kiinan ykkösen.

Ding Junhui – Mark Williams, merkki 2, kerroin 2,75 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,44 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla German Masters -nimeä kantava rankingturnaus, Kiinan Ding Junhui kohtaa äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa vastaan asettuvan Walesin Mark Williamsin. Kerroinasettelu tässä kohteessa vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Ding Junhuita ollaan pidetty ajoittain maailman parhaimpana snookerpelaajana, mutta tällä kaudella hänkään ei ole muutamaa turnausta lukuunottamatta päässyt olemaan missään vaiheessa oma itsensä. Ding Junhui on ehtinyt voittamaan International Championshipin sekä Intian Avoimet, mutta viime aikoina kiinalainen ei ole saanut mitään aikaan. Viimeksi Ding Junhuin urakka päättyi UK Championshipissa jo neljännelle kierrokselle Ricky Waldenia vastaan. Ding Junhuin kisahermot ovat rautaa, mutta tiukoissa paikoissa kiinalainenkaan ei ole viime aikoina ollut lainkaan parhaimmillaan.

Mark Williams murskasi eilen ensimmäisellä kierroksella David Morrisin 1-6 numeroin eikä antanut vastustajalleen juurikaan mahdollisuuksia. Mark Williamsin ura on ollut viime aikoina laskusuunnassa, mutta toisaalta potentiaalisena pelaajana Mark Williamsia voidaan pitää taistelussa rankingturnauksien voitostakin. Walesilainen on uransa aikana tehnyt mielettömän määrän sadan pisteen ylittäviä lyöntisarjoja. Mark Williams onkin saanut lempinimensä juuri huikeiden pussitustaitojensa ansiosta. Walesilainen on ehtinyt uransa aikana voittamaan muutaman kerran jopa maailmanmestaruuden, joten siinä mielessä Mark Wlliamsilta on syytä odotella tasonnostoa myös rankingturnauksissa. Mark Williamsin tekeminen näytti itseasiassa todella hyvältä UK Championshipissa, mutta walesilaisen selkeä johto suli Ricky Waldenia vastaan täysin käsittämättömästi.

Ding Junhui ei antanut omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Mike Dunnille mahdollisuuksia, mutta toisaalta Mark Williams tulee olemaan täydellisesti eritason vastustaja! Mike Dunn ei pystynyt ensimmäisellä kierroksella saamaan Ding Junhuilta kuin ainoastaan yhden freimin, joten siinä mielessä kiinalaisen vastus tulee olemaan tänään ”aavistuksen” erilaista luokkaa. Mark Williams on ollut tosissaan ailahtelevainen pelaaja, mutta potentiaalisesta herrasta on kysymys. Mark Wlliams on urallaan saavuttanut niin paljon eikä walesilainen ole kuitenkaan samanlainen kuin esimerkiksi Steve Davis eli ura olisi jo täysin laskusuunnassa. Kyllähän tällä kerroinasettelulla Mark Williams saadaan väkisinkin pelikelpoiseksi kohteeksi. Kaiken kaikkiaan tiedossa on mielenkiintoinen kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas