Novak Djokovic - Juan Martin Del Potro 13.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Pystyykö Juan Martin Del Potro toistamaan finaalissa eilisen yllätyksen?

Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro, merkki 1, kerroin 
Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,43 | 2,75 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, turnauksen huipentaa finaali Serbian Novak Djokovicin sekä Argentiinan Juan Martin Del Potron välillä. Novak Djokovic voitti viime viikolla Pekingin turnauksen ja nyt Novak Djokovicilla on mahdollisuus voittaa Shanghain turnaus heti perään. Novak Djokovic oli Pekingissä turnauksen vakuuttavin pelaaja ja samalla tavalla Novak Djokovic on ollut sitä myös Shanghaissa. Minkäänlaista väsymystä ei ole ollut havaittavissa serbialaisen pelaamisesta, vaikka paljon otteluita onkin tullut lyhyen ajan sisään. Novak Djokovic on ollut siispä äärimmäisen vakuuttavassa pelivireessä, eilen välierässäkin Jo-Wilfried Tsonga joutui suoraan kahdessa erässä toteamaan Novak Djokovicin paremmakseen.

Juan Martin Del Potro järjesti eilen mahtavan yllätyksen voittamalla Rafael Nadalin suoraan kahden erän päätteeksi! Rafael Nadal ei onnistunut pysäyttämään Juan Martin Del Potron vahvoja peruslyöntejä eikä Juan Martin Del Potro antanut murtopallotilanteissa espanjalaiselle paikkoja murtoihin. Tänään Juan Martin Del Potro joutuu vieläkin kovempaan testiin, sillä Novak Djokovic on pelin jokaisella osa-alueella tällä hetkellä maailmassa numero yksi. Juan Martin Del Potro pystyy pommittamaan äärimmäisen vahvoja peruslyöntejä, mutta valitettavasti yksi asia on se, mikä saattaa hyvin pilata Juan Martin Del Potron mahdollisuuksia. Se asia on se, että argentiinalainen on erittäin isokokoinen pelaaja. Liikkuminen Novak Djokovicilla on huomattavasti parempaa tasoa kuin argentiinalaisella.

Juan Martin Del Potro on kaiken kaikkiaan pelannut erinomaista turnausta, mutta valitettavasti Novak Djokovicille pysäyttäjäksi argentiinalaisesta ei ole. Tällä hetkellä maailmasta ei löydä pelaajaa, joka voittaisi normaalissa kunnossa olevan Novak Djokovicin. Andy Murray on loukkaantuneena, Roger Federerin ura on menossa alaspäin eikä Rafael Nadalistakaan ole ollut siihen. Juan Martin Del Potron pelissä on sinänsä paljon samaa kuin esimerkiksi Milos Raonicissa – vahvat peruslyönnit painuvat kylläkin kenttään, mutta liikkuminen on heikkoa tasoa.

Veikkaussivut | Tuomas