Novak Djokovic - Juan Martin Del Potro 7.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Onko Novak Djokovic yllätettävissä Juan Martin Del Potroa vastaan?

Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,29 | 3,50 

 

 

Serbian Novak Djokovic sekä Argentiinan Juan Martin Del Potro kohtaavat ATP-tenniksen päätösturnauksen illan kamppailussa. Novak Djokovicille syksy on ollut huikeaa aikaa. Viime viikolla Novak Djokovic voitti Pariisin Masters -tason turnauksen. Molemmat pelaajat voittivat muutama päivä sitten ensimmäiset ottelunsa, sillä Novak Djokovic voitti Roger Federerin sekä puolestaan Juan Martin Del Potro voitti Richard Gasquetin. Niin Novak Djokovicin kuin Juan Martin Del Potron ensimmäinen kamppailu venyi kolmeen erään, joten siinä mielessä etua voidaan antaa Novak Djokovicille. Serbialaiselle on varmasti hyvä asia se, että Juan Martin Del Potro joutui isona pelaajana pelaamaan täydet kolme erää Richard Gasquetia vastaan. Juan Martin Del Potron pelin heikoin osa-alue on ehdottomasti liikkuminen, vaikka toisaalta Juan Martin Del Potro liikkuu paremmin kuin moni varmasti kuvittelisikaan.

Novak Djokovic teki Roger Federeriä vastaan toissapäivänä ajoittain aivan liikaa helppoja virheitä, mutta toisaalta Novak Djokovic on osoittanut selkeästi kaikille sen, että minkä takia serbialainen on ATP-rankingissa ollut pitkään ensimmäisellä sijalla. Novak Djokovicin kannalta oli surullista se, että Rafael Nadal voitti eilen Stanislas Wawrinkan. Se varmisti sen, että Rafael Nadal ei tule päästämään Novak Djokovicia enään tällä kaudella takaisin ATP-listan kärkipaikalle. Novak Djokovic on ollut joka tapauksessa syksyn aikana kaikista vakuuttavin pelaaja, vaikka ATP-listalla serbialainen onkin ”vasta” toisena. Novak Djokovicille kausi on ollut erittäin pitkä, sillä otteluita on tullut valtavasti. Novak Djokovic on kuitenkin selkeästi saapunut Lontooseen vain menestymään.

Juan Martin Del Potro kärsii ehdottomasti siitä enemmän, että kausi on ollut äärimmäisen rankka, sillä Juan Martin Del Potrolle palautuminen ei kuitenkaan ole samaa luokkaa kuin Novak Djokovicille. Jos Novak Djokovic pystyy jättämään turhat virheet pois, serbialainen tulee tänään varmasti nappaamaan voiton suoraan kahdessa erässä. Juan Martin Del Potrosta on huomannut muutamassa edellisessä ottelussa ja jopa turnauksessa sen, että argentiinalaiselle loma alkaisi tekemään hyvää. Kämmeneltä Juan Martin Del Potro pystyy ratkaisemaan valtavasti pisteitä, mutta silti usko argentiinalaisen voittoon tässä kamppailussa on erittäin vähissä. Novak Djokovicin fyysinen sekä henkinen kunto on tällä hetkellä hurjaa tasoa.

Veikkaussivut | Tuomas