Novak Djokovic - Roger Federer 5.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

Roger Federer hakemaan nopeaa revanssia Novak Djokovicista.

Novak Djokovic – Roger Federer, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,30 | 3,40 

 

 

Serbian Novak Djokovic kohtaa illan huippuottelussa Sveitsin Roger Federerin. Kyseessä on ATP-tenniksen ottelutarjontaa. Eilen aloitettiin kauden päätösturnaus Lontoossa ja tänään turnausta jatketaan kahdella kaksinpelillä sekä kahdella nelinpelillä. Tämä lohko on äärimmäisen kova, sillä Juan Martin Del Potro sekä Richard Gasquet ovat lohkon muut pelaajat. Novak Djokovic voitti viime viikolla Pariisin turnauksen ja itseasiassahan Novak Djokovic saapui vasta eilen Lontooseen. Novak Djokovic voitti Pariisin välierässä Roger Federerin 2-1 numeroin, mutta Roger Federer pelasi serbialaista vastaan erittäin hyvän ottelun. Roger Federerille viime viikko oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut, sillä sveitsiläinen voitti puolivälierässä Juan Martin Del Potron kolmessa erässä.

Novak Djokovic oli jossain määrin hieman yllättäenkin Roger Federerin kanssa suurissa ongelmissa lauantaina, sillä Roger Federer voitti ensimmäisen erän yhdellä syötönmurrolla ja myös toisessa erässä Roger Federer mursi ensimmäisenä Novak Djokovicin syöttövuoron. Roger Federer pystyi palauttamaan Novak Djokovicin syötöt erittäin hyvin, mutta lopulta ratkaisevassa erässä Novak Djokovic näytti syyn sille, että miksi serbialainen on tällä hetkellä ATP-listalla heti toisena Rafael Nadalin takana. Lauantain ottelu osoitti kuitenkin joka tapauksessa sen, että Roger Federer ei ole menneen talven lumia. Roger Federer on kärsinyt ongelmista selän kanssa, mutta Pariisissa Roger Federeriä ei selkäkään vaivannut.

Novak Djokovic on menestynyt syksyn aikana huomattavasti paremmin kuin Roger Federer, mutta toisaalta Novak Djokovic ei ole pystynyt lepäämään lainkaan niin hyvin kuin sveitsiläinen. Roger Federer on tällä kaudella voittanut vasta yhden turnauksen, mutta lepoaikaa sveitsiläiselle on jäänyt huomattavasti Novak Djokovicia enemmän. Näin kauden viimeisessä turnauksessa pitäisi vielä pystyä esittämään parastaan, mutta Novak Djokovic on joutunut viime kuun aikana sekä tämän kuun aikana pelaamaan valtavan paljon otteluita. Roger Federer on ollut viime kaudenkin aikana Novak Djokovicille pelaajana äärimmäisen hankala vastustaja. Todennäköisesti Roger Federer pystyy jatkamaan samanlaista pelivirettä kuin lauantaina. Napataan yli 22,5 peliä mukaan vetokupongille. Ei olisi missään tapauksessa yllätys, jos ottelussa pelattaisiin täydet kolme erää.

Veikkaussivut | Tuomas