VIDEO: Wimbledonin arvonnat suoritettu - unelmafinaalia ei ole tiedossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Viime vuosien finaaliuusintaa ei nähdä Wimbledonissa.

Tenniksen kauden kolmas Grand Slam-turnaus Wimbledon alkaa maanantaina. Maailman kauneimman tennisturnauksen seitsemän kertaa voittanut Roger Federer ja hallitseva mestari Novak Djokovic ovat sijoitettu ruohokenttäturnauksen samalle puoliskolle.

Federerin ja Djokovicin sijoittaminen samalle kaavionpuoliskolle tarkoittaa sitä, että he eivät tule kohtaamaan Wimbledonin loppuottelussa. Sveitsiläinen ja ATP-listan ykkönen ovat kohdanneet viime vuosina monesti Wimbledonin viimeisenä pelipäivänä. Nyt Federer ja Djokovic voivat kohdata toisensa semifinaalivaiheessa.

Andy Murray lähtee Wimbledoniin kakkossijoitettuna ja silloin hän voisi kohdata välierissä toisen sveitsiläisen Stanislas Wawrinkan. Viime kausien aikana sveitsiläisestä on kasvanut Grand Slam-tason voittaja.

Federerin kohdalla tämän vuoden turnaus on todennäköisesti viimeinen mahdollisuus Grand Slam-mestaruuteen, sillä sveitsiläisen parhaat mahdollisuudet suuren turnauksen voittamiseen ovat nopeissa olosuhteissa.

Katso videolta viime vuoden finaalin parhaat palat:

 

Tänään Nottinghamin ATP-kisassa vuorossa ovat semifinaalikamppailut. Lisäksi Wimbledonin viimeinen karsintakierros on tarkoitus saada pelattua päätökseen. Sateiden takia aikataulut ovat kuitenkin venyneet.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Andy Murray palaa mestarin oppiin
VIDEO: Victoria Azarenka joutuu jäämään pois Wimbledonista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa