Djokovic - Federer | Wimbledon 6.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/05/2012
Jaa tämä...

Wimbledonissa unelmavälierä!

Djokovic – Federer, merkki 2, kerroin
Djokovic – Federer (+1,5 erää), merkki 2, kerroin

Wimbledonin tennisturnausta, turnauksen unelmavälierässä Serbian Novak Djokovic kohtaa Sveitsin Roger Federerin. Ottelussa on aivan karmeat panokset. Sveitsiläinen tarvitsee nyt menestystä ja turnauksen finaalipaikkaa. Ikää on sen verran reilusti, että vuoden tai kahden päästä voi olla jo myöhäistä. Federerillä on ollut vaivoja turnauksen aikana, mutta varmasti nyt kaikki, mitä on voitu tehdä, on tehty.

Djokovic on ollut turnauksen aikana hyvässä pelivireessä. Puolivälierässä Djokovic voitti Florian Mayerin suoraan kolmessa erässä, mutta mitään helppoa voittoa Djokovic ei todellakaan saanut. Federer puolestaan voitti Mikhail Youzhnyn ja pelasi erittäin hyvin. Ilmeisesti Federer sai olonsa paremmaksi viimeksi ja se on iso asia niin Federerin kuin koko turnauksen kannalta!

Nyt on se Federerin mahdollisuus. Rafael Nadal sekä Tomas Berdych tippuivat samantien ulos ja Andy Muraystakaan tuskin on sentään loppuun asti menemään. Jos nyt Federer onnistuisi voittamaan, en jaksa uskoa, että toisesta välierästä Murray tai Jo-Wilfried Tsonga voisi sveitsiläistä voittaa. Ei nyt voi sanoa, että tämä olisi sveitsiläiselle ”finaali”, mutta ei se kaukanakaan ole. Jos Federer tämän selvittää, kyllä se myös tulee finaalin voittamaan. Kauden tähän mennessä suurin ottelu sveitsiläiselle.

Veikkaussivut | Tuomas