VIDEO: Novak Djokovicille jälleen yksi merkkipaalu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Serbialaistähden hurja pelivire jatkuu nurmellakin.

Tenniksen Wimbledonin kolmantena päivänä Serbian Novak Djokovic eteni kolmannelle kierrokselle, kun ranskalainen Adrian Mannarino oli lopulta vain vastaantulija 6-4, 6-3, 7-6 lukemin päättyneessä taistossa.

Djokovicille eilinen voitto oli 30. perättäinen Grand Slam-tasolla. Se tarkoittaakin, että häntä enemmän perättäisiä voittoja tenniskauden kohokohdissa ovat ottaeet ainoastaan Rod Laver ja Don Budge.

Djokovic ei lähtenyt suuresti hehkuttamaan uutta merkkipaaluaan, vaan serbialainen otti sen rauhallisena vastaan. Kuitenkin kysyttäessä oliko hän yllättynyt tästä, Djokovic vastasi:

– En, en kovinkaan paljon, koska minulla on paljon odotuksia itseäni kohtaan, serbialaistähti totesi.

– Mutta olen hyvin kiitollinen, että voin pelata Grand Slam -turnauksissa tasaisesti näin kovalla tasolla, sillä nämä turnaukset merkitsevät eniten lajissamme. Olen tietenkin ylpeä tästä tilastosta.

Edellisen kerran Djokovic on hävinnyt Grand Slamissa vuonna 2015. Tuolloin hän hävisi Ranskan avointen finaalissa huiman taistelun jälkeen Stanislas Wawrinkalle. Djokovichan ei ole hävinnyt tällä viikolla erääkään.

Katso videolta ottelun parhaat palat:

 

Wimbledonin aikataulut on heti ensimmäisellä viikolla pahasti solmussa sadeongelmien vuoksi. Esimerkiksi eilen saatiin päätökseen vain yksittäisiä otteluita ja todennäköistä onkin, että tulevana sunnuntaina Wimbledonissa pelataan. Se on sallittua vain poikkeustapauksissa.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Andy Murray palaa mestarin oppiin
VIDEO: Wimbledonin arvonnat suoritettu – unelmafinaalia ei ole tiedossa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa