Novak Djokovic - Gael Monfils 11.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Yllätysvalmis Gael Monfils iskee Shanghaissa Novak Djokovicin kimppuun.

Novak Djokovic – Gael Monfils, merkki yli 20,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,10 | 7,00 

 

 

Kauden toiseksi viimeinen tenniksen Masters -tason turnaus Shanghaissa on tullut siihen vaiheeseen, että on aika selvittää ne pelaajat, jotka tulevat raivaamaan tiensä neljän parhaan joukkoon. Serbian Novak Djokovic kohtaa aina yllätysvalmiin ranskalaisen, Gael Monfilsin. Eilen Novak Djokovic voitti Fabio Fogninin suoraan kahdessa erässä, kun taas Gael Monfils järjesti erinomaisen yllätyksen voittamalla Roger Federerin hurjan taistelun jälkeen. Roger Federer teki aivan liikaa helppoja virheitä, mutta mitään ei voida ottaa Gael Monfilsisilta pois. Gael Monfils pelasi taitojensa ylärajoilla Roger Federeriä vastaan ja itseluottamus onkin Gael Monfilsilla varmasti erittäin korkealla tällä hetkellä. 

Novak Djokovicista ei tarvitse keskustella sen enempää, sillä Novak Djokovic on pelin jokaisella osa-alueella Gael Monfilsia edellä. Mielenkiintoinen pointti on kuitenkin siinä, että parhaimmillaan Gael Monfils pystyy haastamaan yksittäisessä ottelussa oikeastaan jopa Novak Djokovicin, Rafael Nadalin tai Andy Murrayn. On aivan selvää, että Roger Federer ei ole enään samalla tasolla kuin vuosia sitten, mutta olihan eilinen hurja osoitus Gael Monfilsilta siitä, että yksittäisessä ottelussa ranskalainen on äärimmäisen yllätysvalmis. Gael Monfils syötti Roger Federeriä vastaan hienosti ja muutenkin varsinkin avauserässä ranskalainen käytti mahdollisuutensa breikeissä tehokkaasti.

Lähtökohtaisesti Novak Djokovic on turnauksen suurin voittajasuosikki, mutta Gael Monfilsilla on mahdollisuudet laittaa Novak Djokovic tiukoille. Novak Djokovic hävisi viime viikolla Pekingin turnauksessa vain yhden erän ja saattaa hyvinkin olla, että Gael Monfils ei pysty edes yhtä erää viemään. Erät kuitenkaan tuskin tulevat olemaan niin selviä kuin Novak Djokovicin otteluissa montaa muuta vastustajaa vastaan. Ehdottomasti Gael Monfilsin taidot riittävät siihen, että yli 20,5 peliä menee rikki.

Veikkaussivut | Tuomas