Novak Djokovic - Rafael Nadal 11.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/10/2013
Jaa tämä...

Rafael Nadal haastaa ATP-listan kärkinimen Montrealissa.

Novak Djokovic – Rafael Nadal, merkki yli 22,5 peliä, kerroin
Novak Djokovic – Rafael Nadal, merkki yli 23,5 peliä, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 1,39 | 3,10

ATP-listan kärkinimi, Serbian Novak Djokovic kohtaa Montrealissa Espanjan Rafael Nadalin taistelussa paikasta huomiseen finaaliin. On oikeastaan kurjaa, että pelaajat kohtaavat tässä vaiheessa, sillä finaaliksi tämä olisi sopinut huomattavasti paremmin. Joka tapauksessa Novak Djokovic murskasi puolivälierässä Richard Gasquetin tylyin numeroin. Novak Djokovic ei antanut Richard Gasquetille mahdollisuuksia taistella edes yhden erän voittamisesta. Samalla tavalla toisaalta pelasi myös Rafael Nadal australialaisyllättäjää, Marinko Matosevicia vastaan. Molemmat pelaajat ovat siispä päässeet tähän mennessä helpolla, vaikka Novak Djokovic onkin pelannut yhden kolmieräisen ottelun.

Juuri näiden kahden pelaajan väliset kohtaamiset ovat aina huikeita jännitysnäytelmiä ja nyt varmasti haetaan jo hieman asetelmia ennen kauden viimeistä Grand Slam -turnausta! New Yorkissa pelattava US Open pelataan nimenomaan juuri kovalla kentällä. Myös ensi viikolla pelataan suuri turnaus Cincinnatissa ja siellähän molemmat pelaajat ovat myös mukana. On siis selvää, että tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä niin Novak Djokovicille kuin myös Rafael Nadalille.

Novak Djokovicin kertoimet on vedetty erittäin alas, joten serbialaisen pelaaminen tässä tapauksessa ei houkuttele! Novak Djokovic on peruspelillään huikeassa kunnossa, mutta toisaalta Rafael Nadal on juuri se pelaaja, joka pystyy Novak Djokovicia horjuttamaan oikeastaan alustalla kuin alustalla. Kieltämättä Novak Djokovic tyrmäsi täysin Richard Gasquetin viimeksi, joten helpolla espanjalainen ei tule voittoa nappaamaan. Kaiken järjen mukaan mahtava ottelu tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas