Novak Djokovic - Jarkko Nieminen 19.4.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Jarkko Niemisen seuraava haaste löytyy ATP-rankingin kärjestä.

Novak Djokovic – Jarkko Nieminen, merkki 2, kerroin 
Novak Djokovic – Jarkko Nieminen (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,03 | 10,00 

ATP-tennistä Monte Carlosta, huippujännittävässä puolivälierässä Serbian Novak Djokovic kohtaa Suomen Jarkko Niemisen. Sanon heti tämän vihjeen alkuun, että Jarkko Nieminen voi tällä hetkellä yltää mihin tahansa! Niemisen urakalle tähän mennessä ei oikeastaan löydy edes sopivaa sanaa. Jarkko Niemisen eilisestä ottelusta Argentiinan Juan Martin Del Potroa vastaan ei oikeastaan voi sanoa mitään, sillä Niemisen tuuletuksista ottelun jälkeen näki kaiken olennaisen. Nieminen voitti viimeisen erän tiebreakin 7-4 numeroin ja eteni näin puolivälieriin hurjan taistelun jälkeen.

Novak Djokovic ei ole vielä vakuuttanut turnauksessa, sillä etenkin otteluiden alut ovat olleet Djokovicille erittäin vaikeita! Ensimmäisessä ottelussaan Djokovic oli avauserässä surkea Venäjän Mikhail Youzhnya vastaan. Toiseen erään Djokovic paransi selkeästi peliään eikä venäläispelaaja pysynyt kyydissä mukana. Toisessa ottelussaan Djokovic sai jälleen surkean alun, mutta hoiti homman kotiin kolmessa erässä. Massalla viihtyvä Juan Monaco antoi kuitenkin Djokovicille hyvän vastuksen, joten yllättävän raskaaan ottelun Djokovic joutui eilen pelaamaan. Niemiselle eilisen ottelu oli erittäin raskas, mutta tosiaan ei helpolla serbialainenkaan päässyt.

Jarkko Niemisen itseluottamus on tällä hetkellä sillä tasolla, että Nieminen voi hyvin voittaa tämän turnauksen! Eikä se todellakaan ole vitsillä sanottua, sillä ensin Milos Raonicin voitto ja sen jälkeen Juan Martin Del Potron voitto kertovat siitä, että Nieminen pystyy tosissaan haastamaan Novak Djokovicin. Nyt serbialaisen yllättämiseen on hienot mahdollisuudet, sillä Djokovic tosiaan ei ole vielä vakuuttanut tässä vaiheessa turnausta.

Veikkaussivut | Tuomas