VIDEO: Wimbledonissa jättiyllätys - Novak Djokovic kotimatkalle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/02/2016
Jaa tämä...

Yhdysvaltalaispelaaja venyi Wimbledonissa jättiyllätykseen.

Wimbledonin tennisturnauksessa koettiin lauantaina suuri yllätys, kun Yhdysvaltain kovalyöntinen Sam Querrey pamautti tämän vuoden kisan kovimman yllätyksen passittamalla maailmanlistan ykkösen ja puolustavan mestarin Novak Djokovicin katsomoon.

Querreyn voittolukemat olivat 7-6 (8-6), 6-1, 3-6, 7-6 (7-5). Taiston pari ensimmäistä erää pelattiin perjantaina. Silloin kamppailu jouduttiin keskeyttämään pimeyden takia. Lauantaina sade keskeytti miesten pelaamisen moneen otteeseen, kuten esimerkiksi neljännessä erässä pitkäksi aikaa Querreyn johtaessa pelein 6-5.

Djokovic, joka juhli keväällä Ranskan avointen mestaruutta, haki viidettä Wimbledonin turnausvoittoa. Hän oli nurmikauden kohokohdan mestarisuosikki, mutta nyt kaavio aukesi etenkin Andy Murraylle ja Roger Federerille, jonka viimeisestä Grand Slam-voitosta on aikaa.

Puolestaan naisten kaksinpelissä kaksinkertainen Wimbledon-mestari Petra Kvitova putosi jatkosta, sillä kymmeneksi sijoitettu tshekkiläinen hävisi toisella kierroksella Venäjän Ekaterina Makarovalle.

Tsekkaa videolta ottelun huippuhetket:

 

Wimbledonissa sunnuntai on normaalisti päivä, jolloin tennistä ei pelata, mutta nyt olosuhteiden pakosta viikon viimeisenäkin päivänä on useita kamppailuita tiedossa. Varsinkin Aleksander Zverevin ja Tomas Berdychin kohtaamista odotetaan mielenkiinnolla.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Sateet moukaroi Wimbledonia – kisajärjestäjät tukalassa paikassa
VIDEO: Wimbledonin arvonnat suoritettu – unelmafinaalia ei ole tiedossa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa