Novak Djokovic - Jo-Wilfried Tsonga 12.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Onko Jo-Wilfried Tsongasta välierässä haastamaan Novak Djokovicia?

Novak Djokovic – Jo-Wilfried Tsonga (+1,5 erää), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,15 | 5,10

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, päivän ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Serbian Novak Djokovic sekä vastaan asettuva Ranskan Jo-Wilfried Tsonga. Ottelun voittaja tulee pelaamaan huomisessa finaalissa Argentiinan Juan Martin Del Potroa tai Espanjan Rafael Nadalia vastaan. Lähtökohtaisesti Novak Djokovic on ollut äärimmäisen vakuuttava viime viikkoina, sillä viikko sittenhän Novak Djokovic voitti Pekingin turnauksen. Novak Djokovic oli eilen yllättävän tiukoilla Ranskan Gael Monfilsin kanssa, mutta serbialainen näytti tiukoissa paikoissa venymiskykyään. Novak Djokovic on tällä hetkellä suurin suosikki voittamaan mestaruuden myös Shanghaissa.

Jo-Wilfried Tsongalle kaavio on tähän mennessä ollut varmasti mieleinen, sillä eilen Jo-Wilfried Tsonga pääsi pelaamaan Saksan Florian Mayeria vastaan. Florian Mayer oli kaiken kaikkiaan niin epätasainen, että Jo-Wilfried Tsongalla oli helppo työ napata voitto suoraan kahdessa erässä. Jo-Wilfried Tsonga on vasta tekemässä paluuta ATP-kiertueelle, sillä ranskalainen oli sivussa monia viikkoja loppukesästä sekä alkusyksynkin aikana. Metzin turnauksessa Jo-Wilfried Tsonga pelasi itsensä aina finaaliin asti, mutta nyt ranskalainen on päässyt jo Masters -tason turnauksessa neljän parhaan joukkoon.

Novak Djokovic on jättänyt itsestään äärimmäisen vakuuttavan kuvan, vaikka US Openissa mestaruutta ei lopulta tullutkaan. Novak Djokovic on pelin jokaisella osa-alueella yhdessä Rafael Nadalin kanssa tällä hetkellä niin paljon muita edellä. Jo-Wilfried Tsongan olisi saatava ykkössyöttö ruutuun hirveällä prosentilla, jotta ranskalainen voisi realistisesti taistella edes yhden erän voittamisesta. Florian Mayeria vastaan Jo-Wilfried Tsonga syötti toisessa erässä voitosta ja ranskalainen suli lähes täysin. Kaikkea muuta kuin vakuuttavaa.

Veikkaussivut | Tuomas