Novak Djokovic - Stanislas Wawrinka 7.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/07/2013
Jaa tämä...

Pysähtyykö Stanislas Wawrinkan vahva vire Novak Djokoviciin?

Novak Djokovic – Stanislas Wawrinka (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 
Novak Djokovic – Stanislas Wawrinka (+2,5 erää), merkki 1, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 1,22 | 4,40 

 

 

New Yorkissa pelattava tenniksen Grand Slam -turnaus tarjoaa tänään kaksi erittäin hienoa välieräkamppailua miesten osalta, ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Serbian Novak Djokovic sekä Sveitsin Stanislas Wawrinka. Ketään ei yllätä se, että Novak Djokovic pelaa pääsystä maanantaina pelattavaan finaaliin, mutta monia yllättää se, että Stanislas Wawrinka on edelleen tässä vaiheessa turnausta mukana. Stanislas Wawrinka on ehtinyt voittamaan jo niin Andy Murrayn kuin myös Tomas Berdychin edellisissä otteluissaan. Stanislas Wawrinkan erittäin suorat lyönnit sekä yhden käden rysty ovat aiheuttaneet suuria ongelmia muutamalle huippupelaajalle, mutta onhan se todettava, että Andy Murray oli Stanislas Wawrinkaa vastaan aivan täysin pihalla kuin lumiukko.

Novak Djokovic on hävinnyt tässä turnauksessa vasta yhden erän ja on varmasti jokaiselle selvää, että kaikki odottavat Rafael Nadalin sekä Novak Djokovicin kohtaamista maanantain finaalissa. Kieltämättä olisihan se turnaukselle upeampi päätös saada Novak Djokovicin sekä Rafael Nadalin kohtaaminen kuin se, että Stanislas Wawrinka mielialapelaajana etenisi sinne. Roger Federer, Juan Martin Del Potro eikä Andy Murray pystynyt tässä turnauksessa yhtään mihinkään, joten Stanislas Wawrinka on näin ollen päässyt jo yllättävän pitkälle tässä turnauksessa.

Novak Djokovic ei voittanut Montrealissa eikä itseasiassa voittanut Cincinnatissakaan, mutta tässä turnauksessa siihen on kaikki mahdollisuudet olemassa. Monet muistavat varmasti Australian avointen hurjan kamppailun Novak Djokovicin sekä Stanislas Wawrinkan välillä, mutta Stanislas Wawrinka on kaikesta huolimatta mielialapelaaja. Mikäli Novak Djokovic vie avauserän, Stanislas Wawrinkan usko saattaa alkaa horjumaan.

Veikkaussivut | Tuomas