Aleksandr Dolgopolov - Nikolay Davydenko 22.3.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Dolgopolov sekä Davydenko vastakkain Miamissa.

Aleksandr Dolgopolov – Nikolay Davydenko, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,18 | 1,67 

ATP-tennistä Miamista, erittäin mielenkiintoisessa toisen kierroksen ottelussa Ukrainan Aleksandr Dolgopolov kohtaa kokeneen Venäjän Nikolay Davydenkon. Kyseessä on Aleksandr Dolgopoloville ensimmäinen ottelu, Nikolay Davydenko puolestaan on jo ehtinyt pelaamaan oman ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Lähtökohtaisesti ilman muuta ottelupari on erittäin tasainen eikä tähän saa selkeää suosikkia hakemallakaan. Aleksandr Dolgopolovin tilanne on siinä mielessä heikompi, että Dolgopolov kärsii sairaudesta, joka on paljonkin haitaksi juuri Euroopan ulkopuolella pelatessa.

Aleksandr Dolgpolov on varmasti näyttöhaluinen kahden surkeasti sujuneen turnauksen jälkeen! Dolgopolovhan tippui ensimmäisellä kierroksella niin Indian Wellsissä kuin Delray Beachissa. Varsinkin ehdottomasti Indian Wellsistä tippumista heti alussa voidaan pitää yllätyksenä.

Nikolay Davydenko pelasi kaksi erää ensimmäisellä kierroksella loistavasti Paolo Lorenzia vastaan, mutta silti Lorenzi onnistui toisen erän jälkeen venyttämään ottelun kolmanteen erään. Davydenkohan voitti ensimmäisen sekä kolmannen erän 6-0 lukemin. Davydenko pystyy edelleen haastamaan TOP-10 pelaajia ihan tosissaan ja nyt kun vastaan asettuu epätasainen ukrainalainen, voi Davydenko hyvinkin edetä jatkoon, mutta todennäköisesti kolmessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas