Aleksandr Dolgopolov - Yen-Hsu Lu 22.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Aleksandr Dolgopolov -show Winston-Salemissa?

Aleksandr Dolgopolov – Yen-Hsu Lu, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,54 | 2,38 

ATP-tennistä Winston-Salemista, iltapäivän ensimmäisessä puolivälierässä Ukrainan Aleksandr Dolgopolov saa vastaansa Taiwanin Yen-Hsu Lun. Ottelun voittaja tulee etenemään jo peräti neljän parhaan joukkoon. Aleksandr Dolgopolov voitti eilen mielenkiintoisessa ottelussa Juan Monacon kolmessa erässä, vaikka vielä kolmannen erän alussa Juan Monaco johti murrolla ottelua. Joka tapauksessa Aleksandr Dolgopolovin hyvin epätasainen pelirytmi tekee vastustajalle kuin vastustajalle suuria ongelmia. Aleksandr Dolgopoloville pelaaminen sairauden takia Euroopan ulkopuolella ei ole helppoa, mutta nyt Winston-Salemissa ollaan nähty sitä omaa ukrainalaista, joka sekoittaa pelin tempoa jatkuvalla tavalla ja syöttökin vaikuttaisi mukavalta.

Yen-Hsu Lu on pelannut tähän mennessä täysin onnettomia vastustajia vastaan, kerroinasettelussa Aleksandr Dolgopolov on ehdottomasti nostettava selkeäksi ennakkosuosikiksi! Yen-Hsu Lu on ehtinyt kohtaamaan vasta lähinnä Challenger -turnauksia kiertävän Steve Johnsonin sekä massasta ainoastaan tykkäävän Pablo Andujarin. Cincinnatissa Yen-Hsu Lu itseasiassa hävisi Steve Johnsonille jo avauskierroksella. Ei näiden otteluiden perusteella voi vielä Yen-Hsu Lusta tehdä tämän ottelun realistista voittajaehdokasta.

Aleksandr Dolgopolov on erittäin epätasainen pelaaja, sitä ei voida lähteä kieltämään, mutta tosissaan nyt tässä turnauksessa ukrainalainen on pelannut pitkälti omalla tasollaan. Mikäli näin tapahtuu tässäkin ottelussa, taiwanilaisella ei ole mahdollisuuksia. 

Veikkaussivut | Tuomas