Donbass - Avangard Omsk 30.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Avangard Omskin sekava alkukausi Donbassin vieraana?

Donbass – Avangard Omsk, merkki 1, kerroin 
Donbass – Avangard Omsk ML, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,40 | 4,00 | 2,40 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Donbass saa vieraakseen Avangard Omskin. Lähtökohtaisesti tiedossa on äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Donbass on tällä hetkellä läntisessä konferensissa kuudentena, kun taas Avangard Omsk on puolestaan Itäisen konferenssin sijalla kaksitoista. Petri Matikainen sai potkut Avangard Omskin päävalmentajan tehtävistä, mutta mitä se on auttanut? Se on itseasiassa vain pahentanut tilannetta entisestään! Avangard Omsk on hävinnyt vaatimattomasti viisi ottelua putkeen ja tähän listaan mahtuvatkin esimerkiksi tappiot surkeaa Avtomobilistia vastaan 4-1 maalein sekä Yugraa vastaan 2-6 lukemin.

Donbass on ollut äärimmäisen pirteä alkukaudella ja osoituksena siitä Donbass onkin voittanut neljästä viime ottelustaan peräti kolme! Viime kierroksella Donbass voitti kotonaan Yugran 2-0 maalein. Donbass ratkaisi kyseisen ottelun viimeisessä erässä tekemällä kaksi maalia viiden minuutin sisään. Donbassin puolustus on joka tapuksessa ollut viime aikoina erinomaisessa kunnossa, sillä viiteen edelliseen otteluun Donbassille ollaan tehty yhteensä vain seitsemän maalia! 

Materiaaliltaan Avangard Omsk on joukkueista laadukkaampi, mutta tällä hetkellä siitä ei ole mitään hyötyä vierasjoukkueelle. Avangard Omsk on ollut koko alkukauden niin sekaisin kuin olla ja voi. Vierasjoukkueeseen ei löydy luottoa tällä hetkellä pätkääkään. Donbass tulee tällä kaudella kotonaan keräämään suurimman osan pisteistään, joten Donbass on ehdottomasti hieno valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas