VIDEO: Donskoi iskee maaleja - Kemppainen hakee vauhtia farmista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 02/06/2016
Jaa tämä...

Kaimoilla Donskoilla ja Kemppaisella on ollut hyvin erilaiset tulokaskaudet. 

Viime kauden päätteeksi Liiga mestaruutta juhlinut ja MM-kisoissa loistanut Joonas Donskoi pelaa vakuuttavaa debyyttikautta rapakon takana. Donskoi on ollut kohtalaisessa iskussa koko kauden San Jose Sharks paidassa, mutta vasta joulukuusta alkaen raahelaisen pisterohmuaminen on lähtenyt käyntiin toden teolla. Donskoi on onnistunut nyt edellisessä 20 ottelussa keräämään mukavat pisteet 5 + 9 kun koko kauden 45 ottelussa tehoja on kertynyt 8+15=23. Mutta erityisesti viimeisessä kahdeksassa pelissä tulleet kahdeksan tehopistettä ovat nostaneet miehen taas näkyville ja ylemmäs tulokkaiden pistepörssissä.

23 – vuotias Raahen Teräs-Kiekon kasvatti on tällä hetkellä NHL:n tulokkaiden pistepörssin sijalla 8. Donskoilla onkin vain kolme pistettä matkaa vitossijalla majailevaan Winnipeg Jets tulokkaaseen Anthony Duclairiin. Tulokkaiden pistepörssin ja todennäköisesti vuoden tulokkaan pokaalin nappaava venäläinen Artemi Panarin on pörssikärjessä aivan omilla lukemillaan. Venäläistaituri onkin nakuttanut 55 ottelussa peräti 50 pistettä (18+32).

Kemppaisella vaikeaa

Donskoin kanssa Oulun Kärpissä Liigan voittoa juhlinut ja MM-kisoissa säkenöinyt Joonas Kemppainen pelaa tällä hetkellä niin ikään debyyttikauttaan. 27 – vuotiaan kajaanilaisen tulokaskausi ei ole sujunut niin mukavasti kuin entisen seuratoverin. Kauden aikana kuukauden päivät loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Kemppainen ei ole saanut 35 pelaamassaan ottelussa kasaan kuin yhden maalin ja kaksi maalinjohtanutta syöttöä. Kolmos – ja nelosketjussa pelanneen Kemppaisen teholukemakin on murheellinen -11. Miehen joukkue Boston Bruins passittikin miehen farmiseuraansa Providence Bruinsiin jossa ensimmäinen ottelu viime yönä ei tuottanut pisteitä, mutta tehosarakkeeseen sen sijaan merkittiin -1.

Lue myös: Suru-uutisia Venäjältä – Kiekkolupaus menehtyi sairaalassa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa