Dortmund - Bayern Munchen 25.5.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Bayern Munchen Mestarien liigan voittoa?

Dortmund – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 4,75 | 3,90 | 1,80 

Jalkapallon Mestarien liigan loppuottelussa kohtaavat kaksi saksalaista, Dortmund sekä Bayern Munchen. Tätä iltaa on odotettu hyvin kauan ja nyt se vihdoin toteutuu – upea ilta tiedossa kaikille jalkapallon ystäville. Bayern Munchen on ollut tämän vuoden paras joukkue Mestarien liigassa ja myös Saksan liigan mestaruuden Bayern Munchen nappasi itselleen! Dortmund päätti Bundesliigan urakkansa tappioon 1-2 maalein Hoffenheimia vastaan, mutta Dortmundilla ei ottelussa ollut mitään valtavaa panosta.

Bayern Munchen on ollut kentällä ollessaan niin tehokas, että sen jalkoihin ovat jääneet esimerkiksi Barcelona sekä monet muut suurjoukkueet! Joukkueethan ovat kohdanneet hyvin monta kertaa aikaisemmin ja Bayern Munchenhan on hallinnut kyseistä tilastoa. Sillä kuitenkaan tuskin on tässä ottelussa lopulta mitään merkitystä. Kuitenkin ottelu pelataan Lontoossa, joten kotietua kumpikaan ei ottelussa itselleen saa.

Bayern Munchenilla maalintekijöitä on riittänyt hurjalla rintamalla ja tämä onkin suuri asia, mikä joukkueet tässä tapauksessa erottaa. Dortmundillahan on kenties tämän hetken Euroopan ykkösmaalintekijä, Robert Lewandowski, mutta yksin Lewandowski tulee tuskin tätä ottelua Keltamustille ratkaisemaan. Lewandowski oli esimerkiksi ottelusarjassa Real Madridia vastaan häikäisevän ylivoimainen, mutta kuitenkin Real Madridin alakertakin oli sellainen, että ei mikään ihme. Bayern Munchen on viimeistellyt maaleja keskiarvolta Mestarien liigassa eniten, joten se lupaa hyvin pitkää iltaa Keltamustien puolustukselle. Voittaa tämän ottelun sitten kumpi tahansa, mestaruuden kyseinen joukkue on ansainnut. Suosikkina otteluun kuitenkin lähtee Bayern Munchen.

Muista lukea myös loistavan Oskarin kokoama vertailupaketti illan ottelusta!

Veikkaussivut | Tuomas