Dortmund - Hannover 19.10.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Hannover jättiyllätyksen Dortmundin vieraana?

Dortmund – Hannover (+1), merkki 1, kerroin 
Dortmund – Hannover (+2), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,23 | 6,12 | 12,60 

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliiga palaa maajoukkuetauolta, Dortmund sekä Hannover iskevät yhteen. Sarjataulukossa Dortmund on tällä hetkellä toisena, kun taas Hannover löytyy viidenneltä sijalta. Dortmund oli jo viime kaudella Bayern Munchenin suurin haastaja ja niin asia tulee olemaan myös tällä kaudella. Dortmund on aloittanut kautensa erinomaisesti, mutta yhteenkään turhaan pistemenetykseen ei ole Dortmundilla varaa. Bayern Munchen tulee voittamaan otteluita hurjaan tahtiin, joten Dortmundin on onnistuttava samassa tai muussa tapauksessa mestaruus tulee karkaamaan munchenilaisten eduksi jo hyvissä ajoin.

Hannover on ollut alkukauden yksi suurimmista yllättäjistä, sillä sarjataulukossa Hannover on tällä hekellä tosissaan peräti viidentenä. Hannover on voittanut alkukaudella neljä kertaa, napannut yhden tasapelin sekä hävinnyt kolmesti. Hannover on tehnyt yksitoista maalia mikä sinänsä ei ole erikoinen lukema. Hannover on ollut vieraissa alkukaudella surkeassa pelivireessä ja senpä takia mahdollisuudet ovat tänäänkin vähissä. Hannover on pelannut yhteensä kolme vierasottelua 0-7 maalierolla. Ennen maajoukkuetaukoa Hannover hävisi nimenomaan vieraissa Leverkusenille 2-0 lukemin.

Dortmundin sekä Hannoverin välinen tasoero on erittäin merkittävä Dortmundin eduksi ja Dortmund on kotonaan se joukkue, joka ei tule montaa pistemenetystä kauden aikana kokemaan. Dortmundin edellisestä kotitappiosta Bundesliigaottelussa on valtavasti aikaa. Lähtökohtaisesti Hannover on ollut alkukaudella pirteä, mutta vieraissa Hannover ei ole saanut toistaiseksi mitään aikaan. Dortmundin vieraana yllätysmahdollisuudet ovat erittäin vähissä.

Veikkaussivut | Tuomas