Dortmund - Leverkusen 7.12.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Dortmund sekä Leverkusen vastakkain Bundesliigan huippuottelussa.

Dortmund – Leverkusen, merkki 2, kerroin 6,25 Unibet
Dortmund – Leverkusen (+1), merkki 2, kerroin 2,63 Bet365

Unibetin kertoimet otteluun 1,50 | 4,25 | 6,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Dortmund sekä vieraaksi saapuva Leverkusen. Tiedossa on suomalaisittainkin mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä Sami Hyypiä on tehnyt Leverkusenin valmennuksessa erinomaista työtä. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Dortmund on kolmantena, kun taas Leverkusen löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kolme pistettä Leverkusenin eduksi. Materiaaliltaan Dortmund on joukkueista laadukkaampi, mutta kerroinasettelu on vedetty erittäin jyrkästi Leverkusenia vastaan. Dortmund on kärsinyt kauden aikana hyvinkin epätasaisista peliesityksistä ja senpä takia Dortmund on jo tässä vaiheessa ulkona Bundesliigan mestaruustaistelusta.

Dortmund on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kotijoukkueen peliesitykset ovat vaihdelleet hyvinkin rajusti! Dortmund pelasi viimeksi Cupin ottelussa alasarjajoukkuetta vastaan, joten Dortmundin keskittyminen on ollut varmasti kauan jo tässä ottelussa. Kolmeen edelliseen otteluun Dortmund on viimeistellyt yhteensä kahdeksan maalia, mutta toisaalta vähintään yhtä hurjassa pelivireessä on ollut myös Leverkusen. Mestarien liigassa viimeksi Leverkusen hävisi järkyttävässä ottelussa Manchester Unitedille 0-5 numeroin, mutta tuossa ottelussa Leverkusen viimeisteli jopa omiakin maaleja. Sen ottelun jälkeen Leverkusen on joka tapauksessa palannut omalle tasolleen – viime kerralla Bundesliigassa Nürnberg kaatui 3-0 lukemin.

Leverkusen lähtee tähän otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä tärkeistä pelaajista sivussa on ainoastaan Sidney Sam. Roberto Hilbert on pelannut kylläkin kuusi ottelua Leverkusenin kokoonpanossa, mutta Sidney Samin poissaolo on ehdottomasti suurin takaisku vierasjoukkueelle. Joka tapauksessa Leverkusenin terveystilanne on siispä kohdillaan. Leverkusenille tarjotaan nyt mahdollisuutta upeaan vierasvoittoon, sillä Dortmundin tilanne ei ole sairaslistan osalta lainkaan niin valoisa. Tärkeistä pelaajista Dortmundilta sivussa ovat Marco Reus, Mats Hummels, Neven Subotic sekä Marcel Schmelzer. Dortmundilta sivussa ovat useat äärimmäisen merkittävät pelaajat, joten sitä kautta Leverkusenille tarjotut kertoimet nousevat hienoiksi peli-ideoiksi. Leverkusen on syytä harkita mukaan vetokupongille tarjoamasta.

Veikkaussivut | Tuomas