Dortmund - Napoli 26.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Napoli matkustaa huippujännittävässä trillerissä Dortmundin vieraaksi.

Dortmund – Napoli, merkki yli 2,5 maalia, kerroin
Dortmund – Napoli, merkki yli 3,5 maalia, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,56 | 4,15 | 5,80

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan tiistain kenties odotetuimmassa ottelussa italialaisjätti Napoli matkustaa Saksaan testaamaan Dortmundin päivän vireen. Lähtökohtaisesti tätä ottelua on odotettu kauan eikä ensimmäisenkään jalkapallofanin ole syytä jättää tätä ottelua näkemättä. Syyt ovat sille hyvin selkeät. Ensinnäkin yksi syy on se, että maaleja nähdään tänään hyvin suurella todennäköisyydellä. Toinen syy on se, että Dortmund on tällä hetkellä suurissa ongelmissa, sillä saksalaisjätti on suuressa vaarassa tippua ulos Mestarien liigan jatkopeleistä! Dortmund on neljästä ottelustaan saalistanut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Ei kelpaa kotijoukkueelle missään tapauksessa. Dortmund on tässä vaiheessa kolme pistettä Napolia jäljessä, joten tänään Dortmundin on kovalla riskilläkin haettava voittoa.

Dortmund hävisi viikonloppuna Bundesliigan huippuottelussa Bayern Munchenia vastaan peräti 0-3 maalein, mutta sillekin syyt ovat hyvin helpot löytää. Dortmund on kärsinyt viime aikoina valtavista loukkaantumisongelmista etenkin puolustuksen suhteen. Tästäkin ottelusta puolustuksen osalta Dortmundilla sivussa ovat useat merkittävät pelaajat ja sehän Napolille sopii enemmän kuin hyvin. Dortmundin puolustus ei vakuuttanut Bayern Munchenia vastaan millään tavalla, mutta toisaalta sitä ei tässä kohdassa pidä ihmetellä. Dortmund on tällä hetkellä suomeksi sanottuna ja hyvin selkeästi kerrottuna erittäin syvällä montussa ja jos tänään Dortmund kokee jälleen tappion, tiedossa saattaa olla vielä mielenkiintoiset ajat seurata kotijoukkueen tilanteen kehittymistä.

Rafael Benitez Napolin päävalmentajana tulee keittämään varmuudella sellaisen pelikaavan, jotta Napoli pystyisi mahdollisimman hyvin hyödyntämään kotijoukkueen ongelmia puolustuksessa! Rafael Benitez on ehdottomasti Euroopan mittakaavalla sanottuna parhaimpia taktikoita, joten siinäkin mielessä Napolilla pullat ovat kieltämättä melko mukavasti uunissa. Napoli ei ole tässä vaiheessa samanlaisessa pelivireessä kuin syksyllä, mutta on otettava huomioon, että heikompi pelivire olisi täysin anteeksi annettu sekä unohdettu, jos Napoli tänään nappaa esimerkiksi jopa täydet pisteet. Napoli on edellisestä viidestä ottelustaan peräti neljässä pelannut vähintään yli 2,5 maalia ylittyvän rajan. Viimeksi Juventus takoi kotonaan Napolin verkkoon kolme maalia, joten tähän otteluun lähtökohdat eivät voisi olla enään jännittävämmät. Nyt siis illaksi hankkimaan eväät valmiiksi, vedot sisään ja nauttimaan huikeasta tiistai -illasta. Hyvin yksinkertaiset ohjeet, mutta toimii varmuudella. Tätä parempaa iltaa urheilun osalta saa etsimällä etsiä.

Veikkaussivut | Tuomas