Dortmund - Real Madrid 24.4.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Saksa vastaan Espanja, osa kaksi.

Dortmund – Real Madrid, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,44 | 2,60 

Jalkapallon Mestarien liigan välierät jatkuvat, pysymme edelleen Saksassa kuten eilenkin, tällä kertaa pääesiintyjät ovat Dortmund sekä espanjalaisjätti Real Madrid. Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen. Joukkueet ratkaisevat lopullisesti jatkoonpääsijän myöhemmin toisessa osaottelussa Madridissa. Otteluparista on odotettavissa aivan yhtä loistava kuin ensimmäisestäkin välierästä, joten missään tapauksessa näitä otteluita ei voi olla seuraamatta! Suosikkia tähän ottelupariin on mahdotonta lähteä metsästämään, siitä on vaikeaa ennustaa, että onko Dortmundille etua lähteä pelaamaan ensimmäiseksi kotonaan.

Dortmund nousi viimeksi puolivälierissä mahdottomasta tilanteesta voittoon Malagaa vastaan ja eteni välieriin! Sitä voitiin pitää yhtenä jopa kaikkien aikojen hurjimmista nousuista. Kukaan tuskin viimeisten minuuttien aikana uskoi, että Dortmund pystyisi nousemaan aivan lopussa kahden maalin takaa aina jatkopaikkaan kiinni.

Dortmund on tottunut kotonaan tekemään hurjia maalimääriä ja näin ollen Real Madridin puolustuksella tulee olemaan illan aikana kiire! Dortmund voitti edellisessä Bundesliigan ottelussaan 2-0 maalein Mainzin. Lisäksi se on aivan faktaa, että Dortmundin on saatava tästä ottelusta hyvä tulos. Dortmund ei voi missään tapauksessa olettaa, että toisessa osaottelussa olisi helppoa. Kaikkea muuta, kaikkea muuta. Dortmundin olisi nyt onnistuttava maalinteossa ja puolestaan vierasjoukkue ei saisi maalinteossa mielellään onnistua.

Real Madrid on seitsemään edelliseen vierasotteluun peräti kuudessa pelannut yli vaaditun maalimäärän! Real Madrid voitti Espanjassa viimeksi 0-3 maalein keskikastin Athletic Bilbaon. On turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä surkeita Zaragozaa tai Celta Vigoa vastaan pelatuista otteluista, mutta kyllähän se kertoo siitä, että minkätason vastustaja ja minkätason hyökkäys on tänään Dortmundia vastassa. Jotainhan kertoo lopuksi samallahan myös se, että joukkueet kohtasivat alkulohkossa kahdesti ja molemmat päättyivät yli -maalimäärään. Ensimmäinen ottelu päättyi Dortmundin voittoon 2-1 maalein ja puolestaan jälkimmäinen päättyi 2-2 maalein tasapeliin.

Veikkaussivut | Tuomas