Dortmund - Stuttgart 1.11.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Dortmund kotonaan Stuttgartista selvää jälkeä?

Dortmund – Stuttgart (+1), merkki 1, kerroin 
Dortmund – Stuttgart (+2), merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,25 | 5,85 | 11,00 

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelataan tänään yksi ottelu Dortmundin sekä Stuttgartin iskiessä yhteen. Tämä ottelu avaa yhdennentoista kierroksen Saksan korkeimmalla sarjatasolla. Lähtökohtaisesti Dortmund lähtee otteluun suursuosikkina. Joukkueiden välinen tasoero on yksinkertaisesti valtava Dortmundin eduksi. Bundesliigassa kaksi muuta seuraa ovat ylitse muiden ja nehän ovat juuri Bayern Munchen sekä Dortmund. Dortmund on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, kun taas Stuttgart löytyy kahdeksannelta sijalta. Stuttgart ei ole pystynyt tiukkoja otteluita kääntämään edukseen, sillä Stuttgart on kymmenestä ensimmäisestä ottelustaan voittanut vain kolme.  

Dortmund on ollut yhdessä Bayern Munchenin kanssa Bundesliigan hallitsevat seurat viime kauden aikana sekä myös tällä kaudella. On erittäin epätodennäköistä, että muut seurat voisivat taistella mestaruudesta. Leverkusen on vielä tässä vaiheessa hyvin mukana, mutta tuskin on kauaa. Dortmundilla ei joka tapauksessa ole varaa lainkaan turhiin pistemenetyksiin, sillä Dortmund tarvitsee näistä otteluista aina voitot. Bayern Munchen kulkee voitosta voittoon, joten Dortmundin on pystyttävä samaan. Dortmund onkin voittanut jo kahdeksan kertaa, joten kotijoukkue ei ole montaa turhaa pistemenetystä kokenut. Viime kierroksella Dortmund voitti vaivattomasti Schalken vieraissa 1-3 maalein. Ottelu ratkesikin jo melkeinpä toisen puoliajan alkupuoliskolla.

Stuttgart on edellisestä neljästä ottelustaan pystynyt voittamaan vain yhden. Kuten jo todettu, tiukkojen otteluiden kääntäminen omaksi eduksi on Stuttgartille ollut jostain syystä liian vaikeaa. Stuttgart on pystynyt pelaamaan paljon tasapelejä, mutta voitot ovat jääneet tulematta. Lähtökohtaisesti tänään Stuttgart joutuu liian kovaan paikkaan. Dortmund on kotonaan ollut niin huikea sekä ylivoimainen, että ainoastaan Bayern Munchenilla on mahdollisuudet Dortmundin haastamiseen vieraissa. Kun Stuttgart ei pysty voittamaan Nurnbergia eikä Hamburgeria, ei vierasjoukkue pysty voittamaan myöskään Dortmundia. Pelejä keskenään ei voi verrata, mutta tuskin Stuttgart uskoo itsekään mahdollisuuksiinsa.

Veikkaussivut | Tuomas