Graeme Dott - Liang Wenbo 31.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Viekö kokemus Graeme Dottin neljän parhaan joukkoon?

Graeme Dott – Liang Wenbo, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,00 | 1,72 

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla erittäin arvostettu International Championship -turnaus, Suomen aikaa iltapäivällä pelataan kaksi viimeisintä puolivälierää. Skotlannin erittäin kokenut Graeme Dott saa vastaansa toisessa näistä otteluista Kiinan Liang Wenbon. Graeme Dott voitti eilen Kurt Maflinin hurjassa taistelussa 6-5 numeroin, kun taas Liang Wenbo lähetti Mark Davisin 1-6 lukemin kotimatkalle. Mark Davis pelasi surkean ottelun, joten Liang Wenbo jo osittain sen takia pääsi helpolla. Liang Wenbo on tässä turnauksessa jo ehtinyt voittamaan jopa Ronnie O’Sullivaninkin, joten tavallaan sen takia osittain Liang Wenbo on mahdollisesti tässäkin ottelussa asetettu kertoimissa suosikiksi.

Graeme Dott on äärimmäisen epätasainen pelaaja. Tässä asiassa etua on annettava Liang Wenbon suuntaan. Liang Wenbo on ollut tällä viikolla erittäin hyvä. Mutta on myös monta asiaa, jotka viittaavat siihen, että Graeme Dott olisi vahvoilla. Graeme Dott on ensinnäkin huomattavasti kokeneempi pelaaja kuin Liang Wenbo. Toisekseen kuinka Liang Wenbo on osannut käsitellä ne paineet, jotka tässä vaiheessa ovat tulleet kiinalaisen mukaan? Liang Wenbo on saanut hienoa kannustusta kotiyleisöltä, joten paineet alkavat sen mukana kiinalaisen kohdalla myös kasvamaan.

Graeme Dott on tälläkin kaudella ottanut useita mahtavia voittoja, mutta tasaisuus on puuttunut. Yksittäisessä ottelussa Graeme Dott on kuitenkin äärimmäisen vaarallinen vastustaja kenelle tahansa. Samaa ei voida sanoa Liang Wenbosta, sillä Liang Wenbo saa kiittää Ronnie O’Sullivania siitä, että kiinalainen pääsi tähän saakka. Siinä ottelussa oli paljon jo Ronnie O’Sullivanin huonoutta. Lähtökohtaisesti break-builderina etu on annettava Graeme Dottin suuntaan. Graeme Dott on samalla erittäin kova taistelija – skotlantilainen on kokenut snookerin ulkopuolella paljon vaikeuksia, joten se kertoo vain hurjasta taisteluluonteesta.

Veikkaussivut | Tuomas