Video: Dubnyk torjui, Mikke maalasi – WILD PUDOTUSPELEIHIN!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 04/08/2015
Jaa tämä...

Devan Dubnyk torjui 33/34 laukausta, kun Minnesota Wild haki 1-2 vierasvoiton Chicago Blackhawksin kotiluolasta. Tällä voitolla Wild varmisti paikkansa pudotuspeleissä. Dubnyk oli illan kiistaton sankari ja hänet valittiinkin ottelun ykköstähdeksi.

Myös kotijoukkueen veskari Corey Crawford torjui upeasti pitäen lukemat maltillisina. Hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi. Ottelun kakkostähti oli Mikael Granlund.

Mikke oli pirteä koko pelin ajan luoden useita loistavia tekopaikkoja itselleen ja ketjukavereilleen, mutta Crawford antautui vasta kolmannessa erässä. Granlund pääsi nokikkain Crawfordin kanssa, käänsi kämmeneltä rystylle ja nosti kiekon sisään ajassa 49.30. Kämmenpuolta peittänyt Crawford oli tilanteessa vailla mahdollisuuksia.

Neljä minuuttia myöhemmin Jason Zucker lisäsi Wildin johdon jo kahteen maaliin. Bryan Bickellin 1-2 kavennusmaali ajassa 58.12 oli Chicagolle laiha lohtu. Minnesota todella halusi tämän voiton ja se näkyy myös tilastoista. Wild blokkasi peräti 20 vastustajan laukausta, kun Chicagolla blokkeja kertyi vain 10.

Mikko Koivu pelasi ottelussa reilut 17 minuuttia ilman tehoja, mutta sai tehomerkinnän +1. Chicagon Teuvo Teräväinen pääsi myös plussalle tappiosta huolimatta. Teräväisen saldo oli myös +1. Erik Haula ja Sean Bergenheim olivat katsomovuorossa.

Katso kohokohdat tästä (Miken maali ajassa 1.30):

 

Veikkaussivut | Kimmo