Dubnykiltä jäätävä nollapeli – Miken kenttä pirteänä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wild voitti kotonaan St. Louis Bluesin 3-0 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon. Jatkoon pääsee neljällä voitolla. Devan Dubnyk torjui ottelussa 17/17 laukausta, ja hänen rauhallinen olemuksensa auttoi koko joukkueen tasapainoiseen ja tarkkaan puolustuspeliin.

Kenttäpelissä ainoastaan Mikael Granlundin johtama Wildin ykköskenttä erottui. Se pystyi tuottamaan jatkuvasti maalipaikkoja ja erityisesti Granlund itse oli pirteällä pelipäällä. Granlundin oma ruuti oli kuitenkin märkää ja maalintekoyritykset valuivat tyhjiin tai muuttuivat maalisyötöiksi. Kerran Mikke veti ohi tyhjästä maalistakin.

1-0 maali syntyi, kun Granlund purjehti kohti maalia ja kiekko lyötiin hänen mailastaan Zach Pariselle. Parise syötti ykkösellä maalin kulmalla odottavalle Jason Pominvillelle, joka laittoi kiekon tyhjiin. 2-0 maalin Parise teki itse. Pominville syötti hänelle laidasta ruuhkaan. Hän taisteli mailansa vapaaksi ja laittoi kiekon reppuun. Mikke merkittiin maalin toiseksi syöttäjäksi. 3-0 maalin teki Nino Niederreiter tyhjään maaliin.

Katso ottelun maalit tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo